Yok bulunamadı meşhur Türk polisimiz ve adaletimiz böyle ufak işlerle ilgilenmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
Evet 30 güzel yaş, benimde apaçilik dönemim çoktan geçti yaş 28, aslında pek apaçilik yapıtında sayılmaz ss sürme devrim bitti sayılır 600 lük alamadığım için, uzun yola çıkmıştım iki kez ve artık motoru keyifle sürmek istiyorum uzun yol felan sakin sakin bi nc 750 gider 😁
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
Size katılmıyorum bu konuda 1 saniye beklemekte neyin nesi, adamların eli viteste veya direksiyonda değil, elleri kornada bekliyorlar yeşil yansında abanayım diye 😁
Geçmiş olsun kardeşim. Sana bırak diyemem zordur bırakmak aklınin bir kenarda durur hep. Ancak biraz ertelemekte fayda var. Bir araba alıp 3 5 sene aktif kullanırsan eğer, trafiğin akışında nerde ne olacağını kimin ne yapacağını daha iyi bilebilirsin. Ben 12 13 yıldır araç kullanıyorum bunun Son 4 yılı hariç öncesinde hergün iki saat kullanıyordum. Bunun trafikte yararı gerçekten var. Ben de iki kere motosiklet de kaza yaptım. İkisi de benim suçum değildi ama bırakamadim. Senin hayatın ne istiyorsan yap ama mantıklı olarak tabi. İmkanin varsa sürüş eğitimlerini al.
Bırak gitsin, zaten kaybın olmayacak. Motoru sat, parayı kenara koy tüm ekipmanlar kalsın.
3-5-10... sene sonra eserse yine alırsın.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bende de aynı motordan var geçen yıl bu zamanlar kaza yaptım virajda mıcır olmasından dolayı 10 gün ayağa kalkamadım 1 ay da topalladım, ayak bileğimde lifler zedelendi ve ödem yaptı kemik içindeki ilik parçalanmış ama kemik kırılmamış doktor da şaşırmıştı, sonrasında motoru satmaya karar verdim taki o kazalı haliyle otoparka çekmek için 50 metre sürene kadar. bence sen de iyileş ve bi kere daha yakın mesafe kullan, o zaman doğru kararı verirsin.
Ben dünen bıraktım martta aldığım mt25 imi 2250 km de sattım 22 bine zaten arabam da var pek kullanmıyordum motosikleti yokluğunu aramam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)