Orta Bütçeli Süpersport Tavsiyesi '' Yardımlarınız ve Tavsiyeleriniz Çok Değerli''
-
19 Ağustos 2019, 22:56
ero__ adlı üyeden alıntı
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...04186654/detay
Edit:
Şimdi böyle ilan paylaşır gibi oldu diye yazayım motosiklet benim değil ama aynısından var.
Eşimle Bulgaristan ve Romanya'yı gezdik, Bodrum'u gezdik, gezdik Allah gezdik. Az yakan, basınca da giden alettir...
Motor kitap gibiymiş,alacak kişi hayrini görsün.
Reklamlar
-
19 Ağustos 2019, 22:56
ero__ adlı üyeden alıntı
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...04186654/detay
Edit:
Şimdi böyle ilan paylaşır gibi oldu diye yazayım motosiklet benim değil ama aynısından var.
Eşimle Bulgaristan ve Romanya'yı gezdik, Bodrum'u gezdik, gezdik Allah gezdik. Az yakan, basınca da giden alettir...
Hocam yola gelir de genç adamız pek şekli şemali hoşuma gitmedi yanlış anlama
-
19 Ağustos 2019, 22:58
Makinist96 adlı üyeden alıntı
Hocam yola gelir de genç adamız pek şekli şemali hoşuma gitmedi yanlış anlama
Şekli olan,benim diyen makinalari iki kere eskitir,bozuk para gibi harcar.
Tercihlere saygim var orasi ayri mevzu.
-
19 Ağustos 2019, 23:03
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-binicisine-sorunsuz-sikintisiz-yaza-hazir-715953939/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-nadir-kalanlardan-zimba-gibi-600f-favoriler-icin-son-rakam-708249077/detay
Biliyorum kızacaksınız eski racing sıkıntıdır diye ama bu motorlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
-
19 Ağustos 2019, 23:22
Vereceğin paraya yazık. Gerçi çok bela atlatmamış ise kolay satarsın geri.
-
19 Ağustos 2019, 23:28
YasinC adlı üyeden alıntı
Vereceğin paraya yazık. Gerçi çok bela atlatmamış ise kolay satarsın geri.
İlk göz ağrım olur kendileri Hangi motora bakarsam bakayım aklımdadır hep.
O 4 silindirin sesini ilk duyuşum..
-
19 Ağustos 2019, 23:31
eğer ilk güçlü motorunu alacaksan aklında ne varsa onu al.
sonra doğru yolu bulup mantıklı bir motora dönüş yapacaksın :D
-
19 Ağustos 2019, 23:42
Şahsıma ait ilk büyük cc motorum olacak
İşin içinde heyecan, heves, aşk.. herşey var.
Ekipman işini de bayağı ön planda tutmak istiyorum. Gerçi fiyatlar uçmuş ama napalım..
-
19 Ağustos 2019, 23:54
racing motor alacağınızı varsayarak orta düzey bir ekipman için
-minimum 2500 tl deri ceket
-minimum 400 tl kevlar kot
-minimum 700 tl deri eldiven
-minimum 2000 tl kask
-minimum 1000 tl bot'a gider.
üst düzey isterseniz hepsini 2 ile çarpın.
-
20 Ağustos 2019, 00:11
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
Honda Cbr650F
Model yüksek
Abs li
Görüntü var
Hız var
Yakıt yok
Daha ne olsun
25bin bütçesi var adamın cıbır 650f pek zor, sırf işsizlikten ilanlara göz attım 30 bin tl civarına 5-6 ilan var biri yatak sarmış, diğerleri hasar kayıtlı dağılmış toplanmış.
tavsiye verirken arkadaşın isteklerine en yakın motosikleti, bütçesine uygun temizini bulabileceği modeller olarak veriyor herkes. Gönül isterki 25 bine bütün isteklerini karşılayacak bi motosiklet olsun..
Boyutuna, hem spor hem yol yapacak racinge yakın motosiklet isteğine ve bütçesine en uygunu vfr800.
Dostum bekle bi müddet, kışın çok güzel fırsatlar düşüyor. 7 bin devirden önce touring 7 bin devirden sonra racing. Kombine fren ve abs mevcut, biraz ateşlidir birde sıralı 4 silindir sesi yoktur ama. Nevi şahsına münhasır fişek gibi motosiklettir kendisi ☺️
-
20 Ağustos 2019, 00:16
Boldpilot adlı üyeden alıntı
25bin bütçesi var adamın cıbır 650f pek zor, sırf işsizlikten ilanlara göz attım 30 bin tl civarına 5-6 ilan var biri yatak sarmış, diğerleri hasar kayıtlı dağılmış toplanmış.
tavsiye verirken arkadaşın isteklerine en yakın motosikleti, bütçesine uygun temizini bulabileceği modeller olarak veriyor herkes. Gönül isterki 25 bine bütün isteklerini karşılayacak bi motosiklet olsun..
Boyutuna, hem spor hem yol yapacak racinge yakın motosiklet isteğine ve bütçesine en uygunu vfr800.
Dostum bekle bi müddet, kışın çok güzel fırsatlar düşüyor. 7 bin devirden önce touring 7 bin devirden sonra racing. Kombine fren ve abs mevcut, biraz ateşlidir birde sıralı 4 silindir sesi yoktur ama. Nevi şahsına münhasır fişek gibi motosiklettir kendisi ☺️
https://i.hizliresim.com/5NaQad.jpg
Çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim ilanlarda bir tane VFR görmüştüm hemen paylaşayım sizinle de bir inceleyin vaktiniz var ise..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ozel-autodan-orjinal-honda-vfr-800-710878275/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı
racing motor alacağınızı varsayarak orta düzey bir ekipman için
-minimum 2500 tl deri ceket
-minimum 400 tl kevlar kot
-minimum 700 tl deri eldiven
-minimum 2000 tl kask
-minimum 1000 tl bot'a gider.
üst düzey isterseniz hepsini 2 ile çarpın.
Bot ve kot çok önemlimidir acaba?
Daha önce full ekipman alıp da kullanmadım hiç.
Bilmediğimden soruyorum gerçekten düşününce ayakkabı gerçekten önemli gibi geliyor ama kot ne bileyim dizlik falan çözünce kota gerek kalmayacak gibi görünüyor.
-
20 Ağustos 2019, 00:21
Çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim ilanlarda bir tane VFR görmüştüm hemen paylaşayım sizinle de bir inceleyin vaktiniz var ise..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...10878275/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
Bilmediğimden soruyorum gerçekten düşününce ayakkabı gerçekten önemli gibi geliyor ama kot ne bileyim dizlik falan çözünce kota gerek kalmayacak gibi görünüyor.
G*t üzerinde sürüklenirsen keşke kevlar kotum olsaydıda dönüm derime yapışmasaydı dersin bro
-
20 Ağustos 2019, 00:22
Şimdi anladım Tamam kot konusuna da odaklanayım.
-
20 Ağustos 2019, 00:29
Paylaştığın ilandaki motosiklet fotolarda hoş duruyor. İlan sahibi galerici sanırım, ya bi tanıdığının motosikleti ilan hakkı olduğu için açmış ilanı yada borca karşılık felan alınmıştır. Gerçekten niyetliysen iyice bilgi aldıktan sonra aklına yatarsa götürüp yetkili servise göstermelisin.
Bu baykuşların tek kronik sıkıntısı var sargı yakar, onu da şöyle izah edeyim :
Motosikletin kısa farları çift uzunları 4 far yanıyor, sağında ve solunda 2 radyatör var dolayısıyla 2fan açıyor. Bide biraz sıcak kanlı şehir içinde hemen fan açar, hal böyle olunca elektirik aksamında yapacağın ufacık değişiklik statör yakıyor.
Şu an wr125r kullanıyorum büyük cc motosiklete hatta dual sport , cross harici motosiklete tövbeliyim. Vfr800 unutamadığım nadir motosikletlerdendir ☺️
-
Birde ben yapayım dedim acaba zevkli mi ? denemeden bilemezsin
-
Dizlik ve ayakkabidan once kot.
Motosiklet ayaginiza dusmeyebilir. Ama kalcaniz uzerinde asfaltta surtunme ihtimaliniz 100%'e yakin. Tipik kotlar asfaltta 1 saniye biye dayanmiyor. Motosiklet kotlari kevlar destekli, dikisleri de kavlar tipi malzemeden.
-
Türkiye'de temiz SS bulmak çok zor. Teker yapan, sürekli redline'da öttüren, mekanik bakım yerine kozmetik bakım yaptırmayı tercih eden tiplerin ilanları ile dolu malum sayfa. Hele hele 25.000 TL'ye daha da zor olacak
-
Eskiden orta bütçeli ss diyince aklıma 30-40 bin bandında bişiler diye düşünürdüm şimdi hmm 100-150 demeye başladım sanırım patladık :D
Scooter 100cc (35k) - Vitesli 125cc (14k) - 250cc (54k) - 600cc (6k)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)