acil satılık, boş yapma, dosta gider diye ilan açanlar
-
13 Ağustos 2019, 01:53
bu mallar kendini adamdan mı sayıyor kendini motosikletçi sanan mal oğlu mallar her çeşit ilanda görmeye başladım bunu lan odun önce motorun durumu hakkında bilgi vermeyi öğren ,motoru ölmüş haşat motoru arabayı satıyor bide utanmadan laf yapıyor. motosiklet alıcam böyle 5 para etmez adamlar profil açmış ilan veriyor bide
Reklamlar
-
13 Ağustos 2019, 01:56
Valla haklısın abi hele o boş yapacaklar aramasın felan yazanlar... Anlamıyorum sanki hayrına veriyor motoru bu ne atar bu ne gider !?
-
13 Ağustos 2019, 03:37
Bunlar boşuna yazmıyor bu şekilde, inanmazsınız fakat çok enayi var, olmasa yazmazlar.
-
13 Ağustos 2019, 11:02
Türkiye’de tek ve kalp kırarım favorilerim Bir de ciğerli motorlar var. Ciyerliler de var gerçi.
-
13 Ağustos 2019, 11:41
Böyle yazanların çok yüksek ihtimal aracı pert, hasarlı yada haşat oluyor bilerek ilana açıklama yazmıyorlar. telefonla arayınca da üstü kapalı şekilde birşeyler söylüyorlar. arayan kişinin aracı kötülemesi işlerine gelmiyor. bunların istediği haşat motorlarını sorgusuz sualsiz parayı çıkartıp alacak bir keriz bulmak
-
13 Ağustos 2019, 11:54
Motorları temiz düzgün olsa adam gibi her şeyi açık açık yazar, daha kolay satar. Böyle yapmadığına göre motorlarda bir sorun vardır diye düşünüyorum ben hep.
Benim de en sevdiğim açıklamalardan biri "çıtır hasarlı"
Adam hasarı bile güzel gösterecek bir yol bulmuş, bu zekayı keşke daha güzel işlerde kullansa.
-
13 Ağustos 2019, 11:56
Sahibinin kelimelerini görünce motoru görmeye gerek kalmıyor
-
13 Ağustos 2019, 11:56
Çiziksiz isteyen sıfır alsın Şu kadar olur mu demeyin paranız kadar motor bakın
-
13 Ağustos 2019, 12:07
Benim de uyuz olduğum konulardan biri de pazarlık satıcı olmakta gerçekten zor, belirlediğiniz fiyatı veren yok hep aşağıya çekme derdi, sonra adam biraz yüksek yazıp pazarlıkla o fiyata veriyor.
-
13 Ağustos 2019, 12:11
Moderatör
- xxxxx kilometrede
- Lastikleri xxxxx km'de alındı faturası mevcut
- Zincir dişli xxxxx km önce değişti faturası mevcut
- Bakımı xxxx km'de yapıldı, faturası mevcut
- Tramer kaydı yok / Kazalı xxxx parçaları değiştirildi faturası mevcut
Bu ve benzeri şekilde ilan açmış ve motorunu gerçekten enayi bulmak için değilde satmak için satanlardan motosiklet almayı tercih edersek, diğerleri azalarak biterler .
-
13 Ağustos 2019, 12:25
Tamam da bu kadar neden kızdın anlamadım.
İnsanoğlu bu çeşit çeşit.
İşine gelmezse almazsın olur biter.
2017de araba alcam 67 bine anlaşıyorduk adam 'işine gelirse biraader' dedi diye vazgeçtim.
Aynı ayarda arabayı 68e hem de başka ilden aldım.
-
13 Ağustos 2019, 13:14
Alisilin adlı üyeden alıntı
Tamam da bu kadar neden kızdın anlamadım.
İnsanoğlu bu çeşit çeşit.
İşine gelmezse almazsın olur biter.
2017de araba alcam 67 bine anlaşıyorduk adam 'işine gelirse biraader' dedi diye vazgeçtim.
Aynı ayarda arabayı 68e hem de başka ilden aldım.
Alıcı olan kişileri aptal yerine koymaktır o yazılanlar, bunu yazanlar düzgün satıcılar olmadığı için arkadaşta derdini paylaşmış bizimle. Ülkemizde o kadar aptal çok ki bu ilanları veriyorlar zaten, en azından aramızda varsa o türlerden bir kaç kişi bu yazıdan sonra akıllanır belki.
Şimdi ben sana desem sanane kardeşim adam kızar veya kızmaz işine gelmiyorsa yazma, uygun kaçarmı kaçmaz.
-
13 Ağustos 2019, 13:31
Çok sayıda aptal alıcı da var. Ürün satıyorsun, özellikleri özene bezene yazıyorsun, adam hala yazdığın şeyi soruyor.
-
13 Ağustos 2019, 13:41
watercolours adlı üyeden alıntı
Çok sayıda aptal alıcı da var. Ürün satıyorsun, özellikleri özene bezene yazıyorsun, adam hala yazdığın şeyi soruyor.
İlanda yazdığım gibi diyerek cümleye başlayınca da “ben bilgi almak için direkt aradım. İlanı okumadım” diyorlar.
-
13 Ağustos 2019, 13:51
şöyle başlıklar açıp bu zatları uyandırmanın ne anlamı var şimdi ? halbuki direk kafadan eliyoruz ilanı.. şimdi herif başlığı görüp kelimeye yapmaya çalışarak başka kılıklara bürünmeye çalışacak. (ön elemeyi geçse, ikinci de yine patlar ama iki saniye zaman kaybı işte )
-
13 Ağustos 2019, 14:16
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Alıcı olan kişileri aptal yerine koymaktır o yazılanlar, bunu yazanlar düzgün satıcılar olmadığı için arkadaşta derdini paylaşmış bizimle. Ülkemizde o kadar aptal çok ki bu ilanları veriyorlar zaten, en azından aramızda varsa o türlerden bir kaç kişi bu yazıdan sonra akıllanır belki.
Şimdi ben sana desem sanane kardeşim adam kızar veya kızmaz işine gelmiyorsa yazma, uygun kaçarmı kaçmaz.
Bu yazdıklarını biliyorum ben,
Çok sayıda alıcı da oldu satıcı da.
Şimdi sen bana ne diyosun burda?
-
13 Ağustos 2019, 22:32
Geçen bi ilan gördüm adam açıklamaya sadece bilmem ne sebepten dolayı satılık yazmış.Ulan banane niye sattığından motor hakkında bilgi versene
-
14 Ağustos 2019, 00:03
Herhangi bir ürün alacaksam önce ilan diline bakıyorum ben. İki cümle bilgi vermekten aciz, apaçi apaçi konuşanlar o ürünü nasıl kullanmıştır kim bilir... Motosiklet satıyorsun yazacağın şeyler belli onları adam gibi yaz bitti.
-
14 Ağustos 2019, 00:17
mfBulut adlı üyeden alıntı
İlanda yazdığım gibi diyerek cümleye başlayınca da “ben bilgi almak için direkt aradım. İlanı okumadım” diyorlar.
O zaman oku öyle ara deyip surata telefon kapatmışlığım oldu 3-4 kez..
-
14 Ağustos 2019, 00:19
Üslûp önemlidir konuşmasını bilmek gerekli hem satıcı hem alıcı olarak. Bu tarz konuşanların ilanını açmamak lazım zaman kaybı bu yüzden canınızı sıkmayın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)