Arkadaşlar
Hırsız depo kapağını kırmış ve resimdeki hasarı vermiş. Kendi imkanlarımla ne yapabilirim?
https://i.imgyukle.com/2019/08/10/oEnFpH.jpg
Arkadaşlar
Hırsız depo kapağını kırmış ve resimdeki hasarı vermiş. Kendi imkanlarımla ne yapabilirim?
https://i.imgyukle.com/2019/08/10/oEnFpH.jpg
Yahu arkadaş bu nasıl bir saçmalık.. düpedüz şerefsizlik.. gecmis olsun
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
geçmiş olsun hırsızlıktan ziyada kasıtlı olarak zarar verme gibi duruyor etrafınızda bunu yapacak tanıdığınız biri var mı?
Geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum.
Kamera kaydı araştırıp bulursun belki yapan adiyi.
Yok hocam çalınmaya çalışıldı. Kontağıda kırmış şerefsiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Teşekkürler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
Sağolun hocam. Durduk yere iş çıktı işte.
O depodaki benzini hiç kullanmadan, karbüratöre kaçmasına izin vermeden boşaltın.
Husumeti olan biri yapmış gibi.
Depoya şeker atmış olabilir.
Bu hırsızlık değil, sabotaj gibi duruyor.
Resime dikkatli bakinca,
Depo icine`de tornavida benzeri bir cisimle vurmuş tepeleme.gamze olmuş.
Gecmiş olsun kardeşim.
Nasıl bi' şerefsizlik bu, o depodaki benzinle yakacaksın adileri.
Ne yapabilirim sorusuna gelirsek,
Evde,motosiklet iç lastigi varsa enine kes
Depo agzindaki kanali kullanarak uzun cırt kelepçe ile sağlamla.(boğ)
Bayramda lastikciler acik olur,bir dolaş şamrel bulursan onunlada olur.
Lastik bulamazsan,hava almayacak,bir malzemeyle uygula.
330luk teneke kola kabiylada denemek lazim.
Kesinlikle motoru calistirma depoyu boşalt ve temizle deponun icine şeker falan atmis olabilir.
Zaten calıştıramıyorum. Kilitide kırmış arkadaşlar. İyi niyetleriniz için teşekkürler. İyi bayramlar.
Daha önce bisiklet forumlarında da benzeri durumlara rastlamıştım. Bazı şerefsiz hırsızlar çalamayacağını anladığı bisikletlere kasıtlı hasarlar veriyordu. Lastiğini patlatıp kadrolarını çiziyorlardı. Bana biraz onu hatırlattı. Yoksa 5-10 litre benzin çalmak için kimsenin bu kadar çaba sarf edeceğini sanmıyorum. Epey bir uğraşılmış çünkü.
çok geçmiş olsun
Allah sabır versin ne diyelim
hiç uğraşma, tavsiyem bir araba ya da çekiciye atmak, kilidi kırılmış depo kapağı açık bir motoru çalıştırmak risk, ustasına gidecek ve o yapacak, senlik bir iş değil, geçmiş olsun, maalesef yaratıklar çok etrafımızda..
Eyvallah, ana bacı kutsaldır ama bazı insanlar hakikaten o. çocuğu olarak doğuyor ve o karaktere göre yaşam sürüyor. Geçmiş olsun hocam.
tam konu başlığını gördüm, böyle başlık mı olur yahu! diyip tepki gösterecektim ki, fotoğrafı görünce bildiğim tüm küfürleri ettim...
Geçmiş olsun öncelikle belirtildiği gibi depodaki benzini kullanma.Geçici kapak olarak petşişeye bir kaç kat poşet geçirip sokabilir garanti olsun diyede koli bantı benzeri bir bantla bantlayabilirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)