Merhabalar,CBR 650 R ' a bakarken aklıma bir şey takıldı? Motorsikletleri genellikle yazın daha fazla kullanıyoruz,mat siyah motor üzerinde rahatsız hissettirir mi,yani ne kadar fark eder kırmızıya göre?
Merhabalar,CBR 650 R ' a bakarken aklıma bir şey takıldı? Motorsikletleri genellikle yazın daha fazla kullanıyoruz,mat siyah motor üzerinde rahatsız hissettirir mi,yani ne kadar fark eder kırmızıya göre?
Tevbe estağfirillah tevbe...
Bismillah ilginç bi vaka
Hocam ben çaya 15 şeker atıyorum, değişiklik olsun diye 15.5 tane atsam nasıl olur daha tatlanır mı?
Mat siyah motosikletin deposunda ki benzin fazla sıcaklarda tutuşup patlayabilir bile. O sebeple mat siyah motosikletin gündüz güneşe çıkarılması önerilmez ve genelde aynı model motosikletin mat siyahı yangın riskinden dolayı diğer renklerine göre daha ucuzdur
Ben kimler ban yiyecek onu izlemeye geldim )
Who's gonna stop us!
Asildir siyah,asil olduğu kadar alev alev yanar Motor yakıyoo abeeyy nidalarını duyarsın
Yani epsilon değeri siyahın daha yüksek olduğu için ışınımla ısı transferi daha yüksek gerçekleşir.
Troll olsa bile düz mantık bence.
Açık renk mont giydiğimde siyah tişört giydiğimden daha az terliyorum.
Bu arada siyah motosikletlerde içinde nano teknoloji parcacıklar oldugu için arada bir klima etkisi yaratıp motoru serinlettikleri isviçreli bilim adamları tarafından kanıtlanmıştır
benim kırmızı hava soğutmalı monsterım güneş yokken bile hayvani ısınıyor , güneşli havada en kral siyah motordan bile fazla ısınıyor selede yumurta kır bişsin o derece :D
kırmızı en güzeli,güneşide az alır,seyretmeside daha zevklidir,kırmızı alın
Bir an pijamalı şevket hoca gibi cevap veresim geldi :D Arkadaşımda siyah motor vardı bende kırmızı ama sele 2mizde de siyah olduğundan mangal partisi yapıyorduk :D
Siyah yüzeyin güneş altında ısısı açık renklere göre elbet daha fazla olur ama siyah motordan kaçınılacak kadar değil
Yıllardır kara kara chopperlar biniyoruz. hiç bahsi geçmemişti.
Isınıyor biraz hallice, haklısın.
ancak asıl tartışmamız gereken bence koltuğun rengi be beyler. Nasıl emmikliyor güneşi. Oturunca nasıl hissediyorsunuz.
inceden bir omlet havası estiriyor havada.
Kırmızı olsun on kuruş fazla olsun.
Vallahi çok çılgın yorumlar okuyorum.
Yanımda çalışan doktor arkadaşın 2018 model mat siyah renkli r 6 motosikleti var hem kasko yapılıyor hemde diğerleri nekadar ısınıyorsa o da okadar ısınıyor.
Mat siyaha kasko yapılmaz hatta daha ileriye gidip deposu patlayabilir diye yorum yapan çılgın arkadaşların yorumlarını şaşkınlıkla okuyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)