Anket: Hangisi daha güzel?
- Katılımcı sayısı
- 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Mat Siyah
-
Yarış Kırmızısı
Siyah motor Kırmızıdan fazla mı ısınır ?
Reklamlar
-
08 Ağustos 2019, 12:29
Myth busters da bunun araba versiyonu denmişti.
Reklamlar
-
08 Ağustos 2019, 12:44
-
08 Ağustos 2019, 15:31
istanbu_gezg niye hala gelmedi
-
08 Ağustos 2019, 15:39
Omerius adlı üyeden alıntı
istanbu_gezg niye hala gelmedi
İKİS MAKISLAR ısınmıyormuş siyah olsa bile yoksa gelirdi kelini s...evdiğim
-
08 Ağustos 2019, 16:01
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
Vallahi çok çılgın yorumlar okuyorum.
Yanımda çalışan doktor arkadaşın 2018 model mat siyah renkli r 6 motosikleti var hem kasko yapılıyor hemde diğerleri nekadar ısınıyorsa o da okadar ısınıyor.
Mat siyaha kasko yapılmaz hatta daha ileriye gidip deposu patlayabilir diye yorum yapan çılgın arkadaşların yorumlarını şaşkınlıkla okuyorum.
Hocam yurtdışı forumlarda bu konuda canı yanan çok. güneş altında kalmış siyah motorların deposu alev alarak yangın çıkaranları var bu konuyla alakalı yabancı kaynaklarda bol bol fotoğraflar var. Büyük markaların çoğu sıcak olan ülkelere siyah renk ihracatı yapmıyor dikkat ederseniz. Her ülkeye farklı renklerde motosikletler gitmesinin temel sebebi bu.
Bende de Mat siyah mt09 var güneşe çıkarmaya korkuyorum açıkçası. Geçen Facebook mt09 grubunda gördüm birisinin motoru bu şekilde yanmış zor söndürmüşler o gün bugündür akşamları kullanıyorum motosikletimi.
Hatta Türkiye için Mat siyah mt09 Lara geri çağırma var haberiniz yok mu? Ücretsiz olarak karenaj parçaları farklı renklerle değiştiriliyor. İnsanları yalanlamadan önce biraz araştırmayı ihmal etmeyin
-
08 Ağustos 2019, 16:04
Mat siyah motorlar daha fazla ısındığı için radyatörleri diğer renk motorlara göre biraz daha büyük olur. Soğutma sıvıları da 350-375 ml civarıdır. Soğutma suyu miktarını küsüratlı yazdım ki salladığım belli olmasın.
-
08 Ağustos 2019, 16:27
DKN adlı üyeden alıntı
Aaa billurlara bak parlak parlak.
-
08 Ağustos 2019, 18:35
Heyyt bee Albert Einstein mübarek :DD
-
08 Ağustos 2019, 20:19
berk_cglr adlı üyeden alıntı
benim kırmızı hava soğutmalı monsterım güneş yokken bile hayvani ısınıyor , güneşli havada en kral siyah motordan bile fazla ısınıyor selede yumurta kır bişsin o derece :D
Yüzücüler üzülmesin? Aman dikkat.
Eski KTM Adventure da varmış aynı sorun. Arka silindir başı selenin hemen altında. Yenilerde düzeltmişler.
-
08 Ağustos 2019, 21:17
DKN adlı üyeden alıntı
kalp olması sevindirdi
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
08 Ağustos 2019, 21:43
Turuncuya ne dersin?
-
08 Ağustos 2019, 21:51
Osm@n adlı üyeden alıntı
Yokuş yukarı kırmızı ışıkta nasıl kalkış yapacak bunla,düşününce bile terledim,çok stresli :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)