Kaliteli zincirler ne kadar ?
Reklamlar
-
19 Ağustos 2019, 20:25
Tabi ki eski dişli ile kullanacaksınız ekomik olanı
ama ön dişli değiştirilebilir arka dişli için gerek yok.
Daha çabuk bozarmış deki dedikleri dogru . Zincir dişli serviste 1500 diyorsunuz , karaköyde ben internet den sordum cz 250+KDV oringli zincir 520 112L sökme takma 350 -400olsun.
Orjina dediğiniz Digeri 1500+100 olsun
(Dişli zincir aynı anda değiştirmediniz)Ömürleri yarıya olsun mümkün değilde hadi öyle olsun .
350-400 nere 1600 nere 4 katından fazla fark var.
Bu konuda yabancı formlarda araştırdım bazan ön dişli ile zincir beraber değiştiriyorlar , bazan öndişli ikinci değişimde arkayı 60 binden aşagı değiştiren yok.
Ben mantık ve ekonomik olanı söyledim gerisi size kalmış.
Reklamlar
-
19 Ağustos 2019, 21:33
serif abi adlı üyeden alıntı
Tabi ki eski dişli ile kullanacaksınız ekomik olanı
ama ön dişli değiştirilebilir arka dişli için gerek yok.
Daha çabuk bozarmış deki dedikleri dogru . Zincir dişli serviste 1500 diyorsunuz , karaköyde ben internet den sordum cz 250+KDV oringli zincir 520 112L sökme takma 350 -400olsun.
Orjina dediğiniz Digeri 1500+100 olsun
(Dişli zincir aynı anda değiştirmediniz)Ömürleri yarıya olsun mümkün değilde hadi öyle olsun .
350-400 nere 1600 nere 4 katından fazla fark var.
Bu konuda yabancı formlarda araştırdım bazan ön dişli ile zincir beraber değiştiriyorlar , bazan öndişli ikinci değişimde arkayı 60 binden aşagı değiştiren yok.
Ben mantık ve ekonomik olanı söyledim gerisi size kalmış.
abi zaten problem ön dişliyi bulmakta hortlattığım mesajı okursanız daha iyi olur, arka dişli zaten bir şekilde bulup değiştiririm asıl kıyamet önde kopuyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)