Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Amasra gezisi ve bir kaç fotoğraf...

REKLAM ALANI
    mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    hafta sonu tatilimi değerlendirip güzel bi gezeyim dedim.
    cuma akşamdan sakaryaya gittim. sakaryalı olduğum için orada evim vardı.
    cuma gecesi güzel bi uyuyup sabah erkenden kalkıp amasraya doğru yolculuk yaptım.
    bi güzel gezdim oraları
    gezmişken de bi iki tane fotoğraf çektim.

şimdi sizi o bahsettiğim bi iki fotoğraf ile baş başa bırakıyorum.

burası amasranın girişi.

neyseki yanımda terlik getirmişim de rahat rahat gezebildim. yoksa yanmıştım. acaip sıcak vardı

vapur restorant var. giderseniz güzel yer. ama gitmenizi gerektirecek kadar yemekleri lezzetli değil. sadece konum olarak güzel

fiyatları böyle. bunların haricinde köfte ve et çeşitleride var

bunun adı amasra salatası. bana göre tek farkı şu kenarlarında olan kırmızı morlu bişey var. kırmızı pancar. o çok hoşuma gitti
    gerisi bildiğin salata malzemesi

gezen kişinin ben olduğu belli olsun diye arada selfi çekiyorum.

gene ben

şu girişin üstünde ufak bir delik var. oradan 3 tane taşı deliğe tutturup atabilirseniz dileğiniz gerçek oluyormuş.

amasra müzesine gittim. içeride tarihi eserler var. öyle böyle değil 1000 yıllık malzemeler bile var.
    paralar var el yapımı yamuk yumuk

burası zonguldak girişinde biyer. sakaryadan zonguldak istikametine giderken zonguldak girişinde.
    yol kapanmış. zonguldağa gidiş yolu üzerinde toprak ve kayalar var. doğal bir afet yaşanmış. haber linki
    haber linki geçen senenin şubat ayına ait. birbuçuk yıldır orayı temizlememişler.

sakaryaya dönüş fotoğrafım

kaybettiğim enerjiyi kazanmaya çalışırken...

not: fotoğraflar telefon ile çekilmiştir.
    potasyum, bursalıali, sutlusoda ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fevkalade. valla bugün 250 km. yol yaptım. her yerim ağrıdı. sende de oldu mu?

Motosikleti
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fevkalade. valla bugün 250 km. yol yaptım. her yerim ağrıdı. sende de oldu mu?
    totomun ağrısından her yerimin ağrıyıp ağrımadığını tam kestiremedim :D
    since 1987

Alıntı mavzer-i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    totomun ağrısından her yerimin ağrıyıp ağrımadığını tam kestiremedim :D
    valla ben bi ara kendi kendime "acı yok bebeğim, acı yok" diye sayıklıyordum. acıyı yok sayarak unutmaya çalışıyordum.

nedir bu işin çaresi yahu!

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Hoka valla ayıp oluyo . Bu 64 yaşındaki moruk 4 senede 4. defa 450 km Bursa Çeşmeyi yaparken hiç bi tarafımız argıdı deyu şikayet neyim etmeyyo. Bir de
    görüyorum ki , bizim 40 yaşını yeni sollamış Hoka kardeşimiz 250 km de , - ah belim , vah sırtım ve dahi neticem - diyin sızlanıyo. 2017 ağustosu ,
    kurban bayramına 2 veya 3 gün kalmıştı. Çeşme'den çıktım yola. Bayram trafiği millet adım adım ilerleyebiliyor. İzmir'e geldim 120 km. Durmak yok yola
    devam, Manisa'ya da karşıdan bir selam,40 km. Hiç ara vermeden Akhisar + 60 km . Toplamda 220 km tek kontak ile. Akhisar'da kendime bir güzel ziyafet.
    Üzerine 3 bardak tavşan kanı. Oradan istikamet Balıkesir , 80 km. Balkes'de depo ikmali + 3 tavşan kanı daha. Sonrası Bursa ,bizim köy 150 km. Hani hiç
    bi tarafım ağrımadı dersem yalan olur da ,öyle çok da böyyük bi sıkıntı yaşamadım. Belki de 120 kilo olmanın muhteşem rahatlığıdır. Selamlarla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:02 ----------

Mavzeri , bu güzel Karadeniz manzaraları ve dondurmalı keşkül lezzetindeki ifadeler için çok çok teşekkürler. Nedense formdan bir arkadaşım , gezip
    gördüklerini bizlerle paylaşınca ,sanki oraları kendim gezmişim gibi sevindirik oluyorum. Devamını da bekliyoruz. Saygılarla.
    mavzer-i bunu beğendi.

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Keyifli bir solo gezi olmuş. Ellerine sağlık.

Alıntı bursalıali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoka valla ayıp oluyo . Bu 64 yaşındaki moruk 4 senede 4. defa 450 km Bursa Çeşmeyi yaparken hiç bi tarafımız argıdı deyu şikayet neyim etmeyyo. Bir de
    görüyorum ki , bizim 40 yaşını yeni sollamış Hoka kardeşimiz 250 km de , - ah belim , vah sırtım ve dahi neticem - diyin sızlanıyo. 2017 ağustosu ,
    kurban bayramına 2 veya 3 gün kalmıştı. Çeşme'den çıktım yola. Bayram trafiği millet adım adım ilerleyebiliyor. İzmir'e geldim 120 km. Durmak yok yola
    devam, Manisa'ya da karşıdan bir selam,40 km. Hiç ara vermeden Akhisar + 60 km . Toplamda 220 km tek kontak ile. Akhisar'da kendime bir güzel ziyafet.
    Üzerine 3 bardak tavşan kanı. Oradan istikamet Balıkesir , 80 km. Balkes'de depo ikmali + 3 tavşan kanı daha. Sonrası Bursa ,bizim köy 150 km. Hani hiç
    bi tarafım ağrımadı dersem yalan olur da ,öyle çok da böyyük bi sıkıntı yaşamadım. Belki de 120 kilo olmanın muhteşem rahatlığıdır. Selamlarla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:02 ----------

Mavzeri , bu güzel Karadeniz manzaraları ve dondurmalı keşkül lezzetindeki ifadeler için çok çok teşekkürler. Nedense formdan bir arkadaşım , gezip
    gördüklerini bizlerle paylaşınca ,sanki oraları kendim gezmişim gibi sevindirik oluyorum. Devamını da bekliyoruz. Saygılarla.
    vallahi bravo ali abi ya. bizi cebinden çıkardın resmen. kıskanırım ama bak şimdi..
    bursalıali bunu beğendi.

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel gezi olmuş.Bizde İstanbul dan çıkıp Sakarya Karasu üzerinden sahilden Amasra yapmayı planlıyoruz.Orada bir gece kalıp Safranboluya geçmeyi sonra İstanbul dönüş.Bir türlü ayarlayamadık.Hep bir tarih belirliyoruz her seferinde bir şey çıkıyor.Yeni tarih 24 Ağustos. Bakalım o zaman gidebilecekmiyiz.
    mavzer-i bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı okanbagiscan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezi olmuş.Bizde İstanbul dan çıkıp Sakarya Karasu üzerinden sahilden Amasra yapmayı planlıyoruz.Orada bir gece kalıp Safranboluya geçmeyi sonra İstanbul dönüş.Bir türlü ayarlayamadık.Hep bir tarih belirliyoruz her seferinde bir şey çıkıyor.Yeni tarih 24 Ağustos. Bakalım o zaman gidebilecekmiyiz.
    pansiyonda kalacaksanız fiyatlar 150 ila 200 arası
    since 1987

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)