Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum doğrusu..
Haber Linki
Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum doğrusu..
Haber Linki
E iyiymiş lan. Niye herkes motora binmiyor ki?!?
5000 TL'den başlıyor, 1.5 litre yakıyor, ağır bakımları arabalardan daha geç ve daha ucuz oluyor.
Hangi motor bu bilemedim ama güzelmiş.
Motosiklete hiç binmemiş insanlar arasındaki genel kanı bu hakikaten. Litre olarak hesap yaparım genelde ama tl olarak soranlara 45kr yakıyor diyince bi afallıyorlar 😀
Bakımdı lastikti vs hiç girmiyorum bile, lastiklerin çifti 1500tl demeye çekiniyorum.
Başımız da ki beyinsizler trafik kirliliği azaltmak için biraz teşvik etseler iyi olacak ama ne mümkün ki %20 ek gümrük vergisi alıyor.
Ot biçme motoru bile daha çok yakar ağa 1.5 az bence benim uzun yolda 4lt
bırakın kandırsınlar, insanlar motora yönelsin, iyi ki kandırıldık diyecekler. Bence ötv yi motosikletten komple atmaları lazım teşvik için
motorun masrafsız olacagını sanırdım taa ki alana kadar
2023'de bor ile calısan motorumuz olacak dayanın
50cc motora binmek yerine pisiklete bin daha iyi en azından kondisyon artırırsın sonuçta ikisi de aynı hızda gidiyor.
Weak are prey
Abimin arabaya ( 320i 2017 model) 4 tane 0 2019 uretim kaliteli michelin lastik aldik toplam 1450 tuttu. Benim motorun 2 lastigi rosso 2 alirsam 1400, rosso 3 1650 tl. Yag yag filtresi degisimi 250 tl. Roportajdaki adam diyor ki motosiklet sarf malzemesi ucuz 😂sanirim 50cc liklerden bahsediyolar. 3.5 lt nin altina öldürsen inmiyo sehir icinde sehir disi 4 lt.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)