Güzel bir gps uygulaması önerisi
Reklamlar
-
02 Ağustos 2019, 15:03
Selamlar herkese,
Motosikletimde kronik olan bir sorun var. 80-100km den sonra, km saati geri sarmaya başlıyor, bundan dolayı gerçek hızı öğrenemiyorum ve gps arıyorum. kullandıklarım düzgün çalışmıyor 20 de kalıyor vesaire, varmı kullandığınız tavsiye ettiğiniz telefon cepteyken doğru hız olcebilecek uygulama?
Reklamlar
-
02 Ağustos 2019, 15:15
https://play.google.com/store/apps/d...yride&hl=en_US
Gayet güzel uygulamadır. Gidilen rota, hız verisi v.s. hepsini saklıyor.
-
02 Ağustos 2019, 15:16
Emreerol adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim, Deniyecegim.
-
02 Ağustos 2019, 15:23
-
02 Ağustos 2019, 17:21
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Ulyse speedometer
Ulysse speedometer yıllardır kullanırım şuan ios kullanıyorum, apple içinde yapsınlar diye defalarca mail attım yapmadılar.
çok güzel bir program alternatif olarak diablo sbk yı kullanıyorum birde speedometer qwefox
-
02 Ağustos 2019, 17:45
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Ulyse speedometer
Bende bisiklet için(pro) almıştım cüzi bir fiyata kaç sene önce bir defa alıyorsun omur boyu kullan Gayet kullanışlı başarılı bir uygulama.
-
02 Ağustos 2019, 17:51
Sadece kilometre saat olarak kullanılacaksa DigiHUD öneririm. Basit ve kullanışlıdır. Bir deneyin, PlayStore' dan indirebilirsiniz, ücretsiz uygulamadır.
-
02 Ağustos 2019, 18:37
moonspell07 adlı üyeden alıntı
Bende bisiklet için(pro) almıştım cüzi bir fiyata kaç sene önce bir defa alıyorsun omur boyu kullan Gayet kullanışlı başarılı bir uygulama.
indirdim ancak bir ücret istemedi.
bırazdan deneyecegım ancak sureklı "no ınternet connectıon" dıyıp duruyors
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
02 Ağustos 2019, 19:11
Programı açtım az önce interneti kapattim herhangi bir uyarı vermedi bende.Bunun full versiyonu var pro olan birde ücretsizi.pro olarak aratin.Belki ücretiz de sıkıntı olabilir bir dünya ayarı var .
-
02 Ağustos 2019, 21:57
Ulyse speedometer'e baktım 10,90 TL fiyatı var diğerini deniyeyim ona da bakarım olmazsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Sadece kilometre saat olarak kullanılacaksa DigiHUD öneririm. Basit ve kullanışlıdır. Bir deneyin, PlayStore' dan indirebilirsiniz, ücretsiz uygulamadır.
Bunu denedim, çalışmıyor olarak belirttiklerimin arasında bu da var. bı şekilde hesaplayamiyor bende. Telefondandir belki
-
02 Ağustos 2019, 23:49
Azizozkk adlı üyeden alıntı
Ulyse speedometer'e baktım 10,90 TL fiyatı var diğerini deniyeyim ona da bakarım olmazsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Bunu denedim, çalışmıyor olarak belirttiklerimin arasında bu da var. bı şekilde hesaplayamiyor bende. Telefondandir belki
10.90 tl Bir paket sigara alamıyorsun ki (sigara kullanmıyorum ) bu programı 1 defa alıyorsun ömür boyu kullanıyorsun cihaz değişiminde filan farketmiyor. Ben 4 sene önce almıştım 3.,5 filandı.
-
03 Ağustos 2019, 08:47
Azizozkk adlı üyeden alıntı
GPS açıksa çalışır. Birden fazla telefonda kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. KEsinlikle ve doğru olarak çalışıyor. Sizin işletim sistemi sürümünüzden veya telefonunuzun marka/modelinden kaynaklı olabilir.
-
03 Ağustos 2019, 23:53
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
GPS açıksa çalışır. Birden fazla telefonda kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. KEsinlikle ve doğru olarak çalışıyor. Sizin işletim sistemi sürümünüzden veya telefonunuzun marka/modelinden kaynaklı olabilir.
Evet öyle birşey olabilir, andorid sürümü 9 kullaniyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)