yeşile yetişeyim derken kırmızıda geçtim,eds ön taraftan flaşı çaktı ama bildiğiniz gibi önde plaka yok..
bir ceza vs gelir mi??
yeşile yetişeyim derken kırmızıda geçtim,eds ön taraftan flaşı çaktı ama bildiğiniz gibi önde plaka yok..
bir ceza vs gelir mi??
Eds trafik lambasının önünde olmaz.
gel bakayım çorluya var mı yok mu görürsün hocam hem de iki adımda bir var..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
mantık olarak önden çektiği için gelmez diye umud ediyorum..
yaptıgım yanlış farkındayım ama ne yapayım insan böyle kararsız kalınca hatalar yapabiliyor.
vala vala val vala val val val valaaaa
Kardeşim nerde oldu?
Ben Muratlı da yaşıyorum, 2 sene önce eds kurdular hiç olmadık yere, uyarı falanda yazmadılar milleti yediler bitirdiler, bir sürü arkadaşım ceza yedi vs.vs.
Motosiklet ile denemesini yaptık, ceza gelmemişti ama şu zamanda denemesini yapmak bile istemiyorum, kaz gibiyiz biliyorsun.
Silivri tarafından gelirken Çorlu girişinde ışıklardan 100 mt sonra var Bİ eds eğer orasıysa, güzel bir fotoğrafım var orda
Motoru yeni çıkardık ustadan, selfi gibi oldu 😂
Ben ceza gelmez diyorum ama, Bilemiyorum da, bunlar önlü arkalı yapıyor artık, nefes bile alamıyoruz beya.
Gelir veya gelmez, üzülme.
Kazasız sürüşler dilerim.
Ceza geleceğini sanmıyorum.
sağol abi senin cbr işi ne oldu? parça gelecekti en son
Arkandan da patlatmadıysa sorun yok.
plakayı nasıl okuyacak.
Efsane yorumu sey_47 yapmış. Arkanda patlamadıysa bir şey olmaz
Çorluda kırmızı edsleri önden çekiyor, plakayı okuyamadığı için ceza gelmez, ben gecen aylarda arabada yedim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)