hacım her sanayide usta bi hondacı olur, alınır alınmasına da bi ustanın görmesi lazım, ha bana sorarsan ben almam
Cbf kadar rahat olmasada yüksek model bir çinli almanızı tavsiye ederim. 2500 yerine 3000 falan bütçeniz olursa şöyle az buçuk eli yüzü düzgün motosikletler alınabilir. Eğer kendi motorunuz varsa gözünüzü kestirdiğinize takas teklif edin. Ben şu sıralar öyle yapıyorum
Malesef şu anda 4000 tl bütçem yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Şu anda motorum yok daha önce vardı satmıştım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------
Aynı fiyata 2004 ybr var başka bi yerde. Ama cbf daha çok ilgimi çekiyor
Al gitsin ya o fiyata motorun duruşu da iyiyse al gitsin zaten parçaları ucuz gittiği yere kadar git bozulunca komple motor yaptır ondan sonra ömürlük kullan.
Bence motosiklet almayın. 2500 tl düzgün bir kask mont ıvır zıvır alacam deseniz alamassınız madem para yok böyle bir heycana girmeyin. Aldıktan sonra işeyerek gitmeyecek çünkü bu alet. Haricinde cbf 150 nin km si olmaz. Cbf 150 alacaksanız bunu öncelikle bilmeniz gerekir.ilk sahibi hariç gerçek km si ile bir cbf 150 bulmak imkansıza yakındır. Sağlıklı olan 4.000 tl gibi 90 100 150 veya 200 binde normal ruhsatlı evrakları tam bir cbf 150 almanız daha mantıklı olur. Fakat şunu tekrar belirtmek istiyorum bu iş para işi Yani kaç km de ne alırsanız alın. Bir cebinizde motosiklete verecek para diğer cebinizde nispeten ekipman ve çıkabilecek sürpriz durumlara karşı paranız olması gerekiyor. Yoksa motosikleti alır bir sıkıntı çıktığında ahıra bağlarsınız. Çekme belgeli motosiklete ben trafikte binecem işe gidip gelecem kimseye bir zararım olmaz diyorsanız bu vahim bir durum.
* Yorum ağır gelmiş olabilir fakat kusura bakmayın son yorumda 4.000 bütçem yok diye okuduğum için kendimi tutamadım
Kendini tutamamışmış hadi canım ne çok biliyorsun sen öyle! Biz bunları bilmiyorduk aydınlattığın için sağol ya
Arkadaşlar, aynı fiyata kanuni gt 170 buldum.Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Benim cebimde 3500 tl vardı. 3000 tl ye motosiklet aldım, 225 tl noter, 50 tl benzin, 100 tl de bakım yaptırdım. Paramı ayarlayana kadar kuzenimden ödünç kask alarak motosiklet kullanmaya başladım ve öğrendim.Yorum ağır gelmiş olabilir fakat kusura bakmayın son yorumda 4.000 bütçem yok diye okuduğum için kendimi tutamadım
@MahmutBiner herkes zengin olarak başlamıyor motosiklete.
Her Motosiklet alınır sen istedikten sonra. Örnek olarak Çiçek Abbas filmini izlemenizi tavsiye eder, güzel sürüşler dilerim.
Gt 170 mi elimde kalır anlayamadım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)