Arkadaşlar daha önce trakya müzik festivaline motosikletiyle giden varmı? Park alanı, motor güvenliği vs ne durumda? Gidenler bilgilendirirse sevinirim...
Arkadaşlar daha önce trakya müzik festivaline motosikletiyle giden varmı? Park alanı, motor güvenliği vs ne durumda? Gidenler bilgilendirirse sevinirim...
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
park alanı falan değil ama mantıklı düşününce gelenler genç, çoğunun kanı kaynıyor. meyve suyunun da etkisiyle kalabalığa girip hava atmak isterlerse hoş olmaz
Düz kontak mı yapacaklar 😊
Birkaç gün önce arsuz rock festivalindeydim. Girişe yakın bir yerde 40-50 motosiklet park etmisti ve bir sorun görünmüyordu. Daha once Bursa nilüfer müzik festivalinde erdemli milyonfestte ve Çukurova rock festte de benzer şekilde görmüştüm
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
Geçen sene gitmiştim ortam cıvıl cıvıl, kombine bilet alırsanız uyguna gelir. Deniz güzel temiz. Özel bir park yeri yok, çok fazla motorda yok, araçlar felan nereye bulsalar park ediyorlar tarlaya, arsaya, yola vs.. motorlularda festival girişinin önünde polislerin demir bariyerleri oluyor oraya park ediyorlar genelde. Disco tarzı mekanlara girmeyin kız düşürrüm hesabı, ortam canlı değil küçük discolar. Festival giriş saatlerini öğrenin erken gidip sıcakta beklemeyin. Son olarak yollar çok virajlı dikkat edin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)