Özledik be babuş...
Bana motosikleti sevdiren adamdı. Onu izleyerek öğrendim ve almaya karar verdim bu aleti.
Özledik be babuş...
Bana motosikleti sevdiren adamdı. Onu izleyerek öğrendim ve almaya karar verdim bu aleti.
insanların motorsiklet almadan önce mutlaka videosunu izlediği adam.
Senin gibi bidaha gelmez abim mekanın cennet olsun
Gözlerim doluyor hala. Mekanın cennet olsun babuş.
Çok özlüyoruz...
Bağımsızlık benim karakterimdir.
ATATÜRK
Allah gani gani rahmet eylesin.
Yeri dolmaz....
Ben haberini ilk aldığımda sanki ailemden birisi ölmüş gibi yüreğime bir ağırlık çökmüştü. Kendisini bizlere öyle bir alıştırmış ki bir çoğumuz eminim abisi gibi görüyordur. Huzur içinde yatsın
Aslında motosiklet sürmeyi ağabeyim sayesinde küçükken öğrenmiştim. Yaşım küçüktü fakat motosiklet sürüyordum. Ağabeyimin motoruyla biri kaza yapıp motosiklet olayını rafa kaldırınca, benim de motosiklet maceram bitmişti. Daha sonra sürücü kursunda eğitmen olan bir arkadaşımın ısrarıyla çok uygun bir ücretle sadece direksiyon sınavına girerek A2 ehliyeti aldım. Aldım almasına da yine motosiklet sürmüyordum ve sürmeyi de düşünmüyordum. Tâ ki bir gün Youtube'da Barkın abinin videolarına denk gelene kadar. İçindeki motosiklet aşkı öyle güzeldi ki bizi de aşık etti. Youtube'da ilk abone olduğum kanaldır. Kanalının sıkı takipçisi oldum. Sanki aile ferdinden biriymiş gibi çok sevdim kendisini. Henüz motorum yok iken kask, mont, eldiven, dizlik gibi ekipmanlar aldım. Bize neyi önerdiyse uyguladım. Adı sanı belli olmayan "fıtı fıtı" bir çin skuteri aldım. Öğrettiklerini harfiyen uyguladım. Hiç kaza da yapmadım motorumu da düşürmedim çok şükür. Öğrettiklerinin sayesindedir. Hep bir yerlerde denk gelip tanışmayı istedim, bir teşekkür etmek, minnetimi bildirmek için. Fakat bir araya gelmek cenazesinde nasip oldu hemde doğum günümün ertesinde! Oraya gidince tabutunun başında ağladım ve etraftaki kalabalığı görünce, ne kadar sevilen bir olduğunu, benim gibi düşünen ve hisseden binlerce kişi olduğunu gördüm. Sevindim. Ne güzel adamdın be babuş. Allah'ın sevdiği kuluymuşsun. Hem arzu ettiğin şekilde vefat ettin, hem de binlerce kişi kıldık cenaze namazını ve dualar ettik cennete gitmen için. Eminim o binlerce kişiden birinin duası kabul olmuştur...
Kendine has anlatım tarzıyla bana motoru sevdiren altın elbiseli adam mekanın cennet olsun
Toprağı bol olsun rahmetlinin ..Bir çok insana faydası dokunmuş tertemiz bir insandı..
neredeyse 20 yıldır motor kullanmama rağmen videoları sayesinde yeni şeyler öğrendiğim kişidir.. Allah rahmet eylesin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)