37000(az pazarlıkla 35.500 bırakır belki) tl ye kawasaki versys x300 1500 km de çift silindir hemde japon. 42 bin tl, parayı ağaçtan toplamıyoruz hemşerim. Gidin az ötede oynayın bay zontes.
37000(az pazarlıkla 35.500 bırakır belki) tl ye kawasaki versys x300 1500 km de çift silindir hemde japon. 42 bin tl, parayı ağaçtan toplamıyoruz hemşerim. Gidin az ötede oynayın bay zontes.
Satar bence. Ben 200 bin liraya 2013 mercedes almayıp megane alan adam tanıyorum. kimse kusura bakmasın. honda adv için de aynısını dediniz. o paraya africa twin var dediniz. adv o kadar çok sattı ki fiyatı 50 den 75e çıktı advnin o kadar satılmasına aresteki yetkililer bile şaşırmıştı gerçi. kısacası tommy amcanın dediği gibi. 'tok satıcı' . dip not: ben almam
Üstteki arkadaşın dediğine bende şahit oldum :(
Ama elektrikli ön cam?
Zontes Elektrikli ön cam kozunu kullanacak zaten Haşmet Bey bu modeli pazarlamaya çalışırken.. Biliyorsunuz motosikletlerde elektrikli ön cam en önemli unsur
https://youtu.be/fnmAZhcARMA
Liseliler bilmez
https://www.youtube.com/watch?v=sSwlhP-rSGE
Zontes bizim ile eğleniyor ,
Başına güneş geçmiş
çok detay araştırmadan yüzeysel olarak;
şu linkte fiyatı 19.800 rm tl karşılığı 27.500 tl
şu linkte fiyatı 600.000 pkr 21.912 tl
bizdeki 40.000 liralık fiyatın sebebi sakın vergiler olmasın,
hani neredeyse 1,60 oranında olan vergiler. (250 cc üzerine aşağı yukarı bu kadar, hesabın doğru olduğunu iddia etmiyorum)
benzer hacimde olan bmw 310 R için;
28.265 tl vergisi fiyat
45.693 tl satış fiyatı var.
vergi iyidir,
size saray, paralı yol ve köprü, tüketimin iki katı kadar elektrik faturası olarak dönecektir.
saltanat pardon itibar öyle kolay olmuyor.
can't be worried about that shit. life goes on man.
firmanın fiyat politikası için kesin bir şey diyemeyeceğim,
proforma fatura ya da gümrük çıkış bedelini bilmemiz gerekiyor.
iki tane inceleme yazısına bakındım,
t310 satış fiyatı 4000 sterlin olarak yazılmış ve orta derecelendirme yapılmış. bu site londra merkezli görünüyor. fiyatı önceki mesajımdakilere yakın.
diğeri ise burada
ya ithalatçının bir güzelliği ya da vergilerin güzelliği,
ikisinin voltran oluşturmuş hali de olabilir.
zaman içerisinde fiyatta bir dalgalanma olur ise ithalatçının kar marjı hakkında daha net bilgimiz olur.
firmaların fatura kalemlerini açıklaması bu tür belirsizlikleri ortadan kaldırabilir.
ek: basit alışkanlıklarımız ve temel ihtiyaç maddelerindeki artıştan dolayı artık sadece günü kurtarmaya çalışıyoruz. havyarın kilosu olmuş 500 lira, ne yiyecek bu millet bilemiyorum.
TheDude, kimse görmeden bi sıfır daha ekle...
uzun süredir beklediğimiz modeldi zontes t310 ve nihayet geldi
zontes deki teknik özellikler kalite işçilik ve donanımlar bir çok motosiklette bulunmamaktadır
2019 model oluşu ötv ötvnin kdv si vs. ürünün fiyatını haliyle beklenilen fiyatın üstünde görünüyor
gönül isterdi ki 30 bin lira bandında olsun ve çok satılsın
ama bu motosiklet sıra dışı bir motosiklet olduğu için fiyat yüzünden çok satmayabilir ama bu özellikleri barındıran bir motosiklet almak istediğinizde bu fiyatlara başka alternatif olmadığını da göreceksiniz
bu motosikleti kendini özel hissedenler farklı olmak isteyenler herkeste olmasın diyenler için biçilmiş kaftandır
motoru yakından gördüğünüzde ve incelediğinizde motorun her santimetre karesinde kalite ve estetiği göreceksiniz
40.000 başlamış 😂😂😂 az olmuş 100.000 başlıycaktınız zontese 16.000 verilirmi sen zontessin honda bmw kawasaki yamahamısın 😂
ULAN Her türlü teknoloji ve donanımı olan Duke390 bile 34 lira KAWASAKİ Ninja400 42 lira TRİUMPH Street triple (118hp 3 silindir Öhlins brembo vs) 50 lira sen neyin kafasındansın allahın ÇİNLİSİNE bak! 40 bin fiyat çekmiş S.. GİTT
ZT250S'in 14990 TL'lik fiyatı ABS'li olduğunu da gözönünde bulundurursak çok çok iyi bir fiyat. Diğerlerini kaale bile almıyorum, yok sayabilirsiniz. İçlerinden herhangi birisi bir adet satsın dişimi kırarım.
250cc olanın fiyatı çok iyi bence muadili bajaj 18 bin tl civarlarında. Kışın ilk motorumu alıcam bende. Sıfır almaya niyetim var ama sıfır alırsam böyle bir şey arıyorum. Bakalım kışa bi indirim falan olursa krediye girip alınabilir.
Şunu da ilave edeyim, CFMoto aynı fiyatlara 650 cc motor veriyor. Motorların kalitesinden şüphem yok ancak Kawasaki veya BMW ile aynı fiyata 300 cc motor satmak hayalperestlikten başka bir şey değil. Sonuçta bu motorlar Çinde üretiliyor. Keşke diğerlerinin kalitesi de 250 cc model kadar olsaydı da fiyat farkı sadece vergilerden gelseydi. Sen hem 300 cc motor getir %37 ÖTV ver, hem de kaliteyi üç basamak yukarı taşı, sonuç 42 bin TL 300 cc Çin mali motor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)