Tesekkur ederim. 12-1 gibi en gec orada olurum. Tanismak kismet olmayacak sanirim.
Tesekkur ederim. 12-1 gibi en gec orada olurum. Tanismak kismet olmayacak sanirim.
Allah bahtlarini acik etsin. Baska sefere kismet. Sizden nacizane ricam; etkinlikleri onceden paylasirsaniz memnun olurum.
Belki orada kismet olur karsilasmak. Ilgilenip cevap yazdiginiz icin Tesekkur ederim.
Pazar günü kızımın lise son sınıflar için düzenlenen, meslek tanıtım semineri nedeniyle neredeyse tüm gün Beşiktaştaydım.
Yaşı 50'nin üzerinde olupta yolu 80 lerde Beşiktaş iskelesinden geçmiş olanlar BARBAROS KAFE'yi bilirler.
Ucuz olduğundan çoğunlukla üniversite öğrencilerinin gittiği, bildiğin kahvehaneydi 80'li yıllarda.
Kış günlerinde o balıkçı teknesinden bozma, 15-20 kişilik yolcu motoruyla (deniz dolmuşu) Üsküdar'dan Beşiktaşa geçtiğimizde, en azından bir nebzede olsa ısınabilmek için Barbaros Kafeye uğrar, bir çay içer, bir kaç el briç oynardık.
Hadi dedim uğrayayım şu Barbaros kafeye, anıları tazeleyeyim
Adı hala Barbaros kafe ama mekan değişmiş olmuş restaurant. Fiyatlar uçmuş. Çay 6, kahve 12 lira :(
Pazar sabahları açık büfe kahvaltı veriyorlar ama ücret ne kadar sormadım.
Benim gibi yaşı 50 üstü olup nostalji yapmak isteyen olursa neyle karşılaşacağını bilsin istedim
, ,
Abi ne çayı severim ne kahveyi aman aman ararım. Hele böyle mekanları hiç sormam bile.
O yüzden yaşım yaklaşık yetse de ilgimi çekmedi mekan.
Kıymetli Ufuk hocam , İsmet ve Samet kardeşlerim, geçtiğimiz pazartesi günü kızımın
Otomobiliyle İst'a geldik. Sanıyorum bir ay gibi burada kaldıktan sonra bizim köye dönmek niyetindeyim. Bir ay Bursa'da kaldıktan sonra tekrar motosiklet fuarı için İst.
Daha da fazla plan program yapmamak gerek. Fani olduğumuzu unutmayalım. Sevgi ve saygılarla.
Abim hoşgeldin. Fuar artık çok tuhaf ve gereksiz geliyor bana. Zevk almıyor aksine daralıyorum.
İstediğiniz bir zaman diliminde,hafta sonu olur,hafta içi (kartal gibi yakın yerlere) yatsıdan sonra olur,ne zaman isterseniz görüşelim inşallah.
Sağolun , hoş bulduk. Bursa'ya fuar öncesi dönüş niyeti 20 ocak 2020 den sonra gibi . İlk iki hafta sonu İsmet de müsait
olamayacak . 10 ocakla 20 ocak arasında herhangi bir pazar buluşabiliriz. İsmet de yalnızca pazar günleri müsait olabiliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
Tel + WhatsApp bana M.T. den daha kolay geliyor. 0535 2304722. İsmet'in de nosu bende var. Ufuk hocamla
Samet kardeşime ancak M T kanalıyla ulasabiliyoruz.
535 302 44 24 benim numaram.. İsterseniz altına tüm numaraları yazın ben açayım,yada beni de ekleyiverin.
Selamlar...
Olmuş abi çok da güzel olmuş... Eline sağlık..
Aşşşıırı bayıldım. Çok güzel paylaşımlar, videolar.. Ben sadece Ata model yapabilmiştim. Sertifika falan da almıştık. Gerçekten müthiş zevkli ve eğlenceli idi. Hele adettendir, uçurulur. Çok zevkli idi, devamını getirmeyi bir gün hep istemişimdir..
Ankara'dan tanıdık yüz görüyorum. Türk kuşunun emektar hocası az başını ağrıtmadım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)