Önerebilecek var mı? Ucuza kaliteli iş yapan bir yer olması lazım, grenaj içindeki vida yuvalarının altındaki çatlaklar kapatılacak.
Önerebilecek var mı? Ucuza kaliteli iş yapan bir yer olması lazım, grenaj içindeki vida yuvalarının altındaki çatlaklar kapatılacak.
Japon yapıştırıcısı ve karbonatla harikalar yaratabilirsin
Görünmeyen yerlerde, çift kompenentli epoksi yapıştırıcılar her türlü malzemeyi çok iyi onarıyor.
Link atabilme şansınız var mı acaba kaliteli ve ucuz ürünlerden, bu konuya biraz yabancıyım da.
Ancak şöyle bir şey söyleyeyim, yapıştırdıktan sonra oluşan yapının çok sert olmaması gerekli, kafa grenajının üzerinde olduğu için amortisörlere bağlı olarak sekmelerde tekrar atabilir.
Biliyorum hocam ancak sonucunda çok sert bir yapı ortaya çıkıyor, kafa grenajının içerisinde, yani oldukça hareketli bir yerde olduğu için tekrardan kırılması yüksek olasılık o yüzden hiç bulaşmadım.
Taklitler Aslını Yüceltir!
Transparan olması sebebi ile en son Loctite EA 3430 kullanmıştım. Biraz pahalı.
İkiz tüplü enjektör benzeri ambalajlarda satılan her türlü ürün işinizi görecektir.
Hatta koyu renkli ürünler çok daha uygun fiyatlı.
Eğer illa bir yere yaptıracaksan yıldırım oto sanayi sitesinde var yani büyük oto sanayi diye de geçer dükkanın adını bilmiyorum ama ankara yolundan sanayiye dönünce sanayi içindeki lambalardan sağa dönün ilerde kime sorsanız gösterirler detaylı tarif istersen gidip dükkanın ismine bakayım blok numarasına falan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)