Taksicinin teki arkadan deydirdi
Reklamlar
-
Trafiğin Sıkışmış olduğu bir anda (öndeki aracın park etmesini bekleyen kuyruk) Durduğum yerde taksici geldi arkadan dokundurdu öne sıçradım. Bu kaçıncı oldu ya
Neyse ki motora hiçbir şey olmadı nasıl olmadı anlamadım. Görünür hiçbir hasar yok.
Adam direk taksi durağına çekip duramadim filan dedi. Bir an laf kavgasına tutuşacaktim ki muz cumhuriyetinde olduğumuzu, taksicilerin arabalarında bıçak, sopa bilimum aletlerin olduğu, tüm taksicilerin üstüme çullanip kim vurduya gittiğim an, üstüne motoruma zarar vermeleri, hem sağlığımdan hem motorumdan oluşumun ve tüm bunların yanlarına kalması gözümün önünden geçti. Etrafta da eli tetikte taksiciler vardı. Bu gidişle ülkede katil olma sırası bize de gelecek
Reklamlar
-
Bence adama bagir bak ne yaptin de adam motora birsey oldumu diye bakarken sonrada arkadan deydir
Nasil guzelmiymis beybi de
-
Önce tövbe bismillah dedim, sonra motosiklet forumu olduğunu hatırladım.
Neyse, geçmiş olsun.
-
Ben de basligi okuyunca icimden dedim ki arkadas yanlislikla Guzin abla yerine motosiklet forumuna yazmis
-
-
yahu bu nasıl başlık. vallahi korka korka girdim ki asıl mesele benim düşündüğüm gibi değilmiş.
-
at bakalım bi yolluk desene reis. ketum olmayın
-
hokahey adlı üyeden alıntı
yahu bu nasıl başlık. vallahi korka korka girdim ki asıl mesele benim düşündüğüm gibi değilmiş.
Çok acayip şeyler düşünür olduk bu aralar :D
-
tam iffet konusu sandım ki değilmiş.
taksiciler genel olarak hödük
-
23 Temmuz 2019, 09:11
İçi fesatlar sahneye ,şaka bi yana taksici erkekleniyorsa bilki durağı yakındır, nereden mi biliyorum hala sağ çenem takır takır ses çıkarıyor ,aynı yere 30 kişi de vurmazki be kardeşim
-
23 Temmuz 2019, 09:16
Ülkede fırsatını bulan de(y)dirir,
berberi, taksicisi, arzuhalcisi.. mühim olan de(y)dirilmeden önce tepki koymak.
şiddetli bir höst! çekiş caydırıcı olabilir.
selam ve dua ile :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
23 Temmuz 2019, 10:16
sende onun arkasına geçip deydir.
(sonra da kafayı uzatıp. "Ne bakıyon! hööö devam etsene" diye bağır.)
-
23 Temmuz 2019, 10:32
Metro turizm vakası gibi başlık, aklımıza neler neler geldi, aman diyem maazallah Neyse ki sadece motora değdirmiş, buna da şükretmek lazım
Trafik durduğu an 2 aracın arasına kaçıyorum. "Sende bir motorlu taşıtsın, şeridinde durman lazım" diyenlere kulak asmayın. Daha normalde araba kullanmayı beceremeyen tipler elinde telefonla araba sürüyor, yola bakan yok, aman dikkat...
-
23 Temmuz 2019, 10:52
Yine bir berber vakası sandım.
-
23 Temmuz 2019, 10:55
Allah affetsin başlığı çok yanlış anladım
-
23 Temmuz 2019, 11:06
bir kereden bişi olmaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)