3 AY OLDU 0 KM MOTORU ALALI RODAJ DÖNEMLERİNDE DEVRİNDE KULLANDIM İLK 500 KM DE YAĞINI DEĞİŞTİRDİM CASTROL 10-40 İV MELEME KULLANDIM MOTOR HALA 110 DAN YUKARIYA ÇIKMIYOR NEDENİ NE OLABİLİR ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ..
3 AY OLDU 0 KM MOTORU ALALI RODAJ DÖNEMLERİNDE DEVRİNDE KULLANDIM İLK 500 KM DE YAĞINI DEĞİŞTİRDİM CASTROL 10-40 İV MELEME KULLANDIM MOTOR HALA 110 DAN YUKARIYA ÇIKMIYOR NEDENİ NE OLABİLİR ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ..
gidebileceği hız o kadar demekki. Son hızını arttırmak isersen ön ve arka dişlileriyle biraz oynayabilirsin ancak oda seriliğini düşürecektir.
Dişlilerle oymadan da bu motorun 140 en az yapması gerekmiyor mu yoksa ben mi yanlış düşüncedeyim
Motoru pıstırman lazım
Kardeşim darilma gücenme,
O motora 110 bile fazla.
130-140 yapanlara bakma,lastikler ince taban ne yolu tutar nede durur.
Makina sağır kalmiş
Ciğerli uzamiyor
Yok 4.viteste ibreyi sona yasladım.
Vb.muhabbetlere dahil olma.
Usul usul kullan,
Sakata gelme.
He güçlu makina istiyorsan,elindekiyle tecrube kazan,daha sonra 250lik makinaya geçersin.
Teşekkür ederim Arkadaşlar bilgiler için sağolsun olmadı böyle tatmin olacaz
Bu motor için 110 km/h iyi bir değer zaten kötü değil.. Kapasitesi bu kadar. Hadi rodaj sonrası 120 olsun.. Keyfini çıkarın.
rodajda motoru zorluyorsan zaten vay haline.
180lik motor taş çatlasın 120-25 yapacaktır , o da rüzgar durumu ve senin ağırlığına göre değişir.
O değil de bu küba cita en cok izmirde mi populer
Sanmıyorum Türkiyenin her yerinden kullanıcıları var zevk meselesi
Arkadaşımda da 180R var, cidden motor çok güzel hızlanıyor ama top speedi yok. 2 kişiyken yanından 3. vitesle çok rahat geçebiliyorum 125cc motorla, onlarda 62,5 piston var diye biliyorum, çok saçma cümleler kurdum umarım anlamışsınızdır.
Canın sağolsun kardeşim dediklerini not aldım
180cc yaniltmasin kağıt üzerinde 13 beygir gücü var. 15 beygirlik 125cc r125, cbr125 gibi motorlar 130 zor görüyor
Yani hız normal kafana takma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)