SPORT Touring Lastik Önerisi
Reklamlar
-
Herkese merhabalar Xj6 Diversion lastik değiştirecegim kışın çok kullanmıyorum teker vs de yaptığım yok sadece virajlarda güven versin istiyorum viraj seviyorum sadece ama ayakligi sürtecek kadar yatmayacağım ve frenlemem iyi olsun yeter butce 1500 1600 max ne önerirsiniz kullanıp tavsiye edecek arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
Reklamlar
-
Mitas SportForce+ öneririm.
-
Son zamanlarda fiyatları ne oldu bilmiyorum ama Michelin Road 5 şahane. 11.000km oldu halen gayet iyiler...
-
Metzeler Roadtec 01 touring makinalarda sık gördüğüm kullanıcılar tarafından sevilen bir lastik bir bakın derim.
-
Metzeler Roadtec ben de tavsiye ederim ebatlari da uyuyorsa sikinti cekmezsiniz.
-
Moderatör
-
Fatihjx6 adlı üyeden alıntı
Herkese merhabalar Xj6 Diversion lastik değiştirecegim kışın çok kullanmıyorum teker vs de yaptığım yok sadece virajlarda güven versin istiyorum viraj seviyorum sadece ama ayakligi sürtecek kadar yatmayacağım ve frenlemem iyi olsun yeter butce 1500 1600 max ne önerirsiniz kullanıp tavsiye edecek arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
aynı durum benim içinde geçerli yeni motorum suzuki gsx650f te arka lastik bitik gibi sevis hiç uğraşma rosso3 al dedi ama o da 1700-1800 tl ve ömrü de sanırım sport touring lastikelre göre ciddi oranda az :(
-
Sakin kullanım için Anlas Capra RD önerebilirim.
Daha performanslı kullanım için Roadtec 01 de güzel bir lastik.
-
Senin ilacın mitas sport force olabilir dostum fiyat performans olarak onu söylüyor herkes
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
Road5 2000 kusur lira çok pahalanmış metzeler road tec kafama yatti onu almayi dusunuyorum herkese tesekkurler
-
24 Temmuz 2019, 00:23
pilot 4 kullanıyorum memnunum. ıslak performansıda güzel. mitasa bulaşma derim
-
24 Temmuz 2019, 00:30
Michelin Pilot Power 2ct öneririm
yumuşak hamuru ve maksimum asfalt performansı var inanılmaz zevkli bir lastik benim arkadaşın yamaha fz6 fazer s2 de takılı 120/180 taban motosiklet ile resmen dans ediyorsun şiddetle tavsiye ederim
1300 1400 tl civarı fiyatı vardı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)