Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Takılıyorum :) | Kawasaki Ninja ZX-12R (Video Klip)

REKLAM ALANI

Herkese merhabalar,

Yepyeni bir konseptle birlikte karşınızdayım.Beğendiğim motosikletlerle bu şekilde video klip oluşturuyorum.Yeni konsept hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.Özellikle Kawasaki ZX-12R hakkındakileri

Yorum yapmayı ve abone olmayı unutmayın,ekipmansız sürüş yapmayın !

İyi seyirler...

https://www.youtube.com/watch?v=dLIAF-0DK7Q

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    yav metin bu nedir ? Amacı ne bu video nun ? Neden yorum yapıp abone olalım.

Sana bir tavsiye; boyle pozlar keserek 14 15 yaşında çocuklara hitap ediyosun.
    Doğal değilsin,kasıntı hali mevcut,Videolarında elin kolun gereksiz oyuyor.hip hop mudur rap mıdır neyse işte onu cok seviyosun ama sen muzik yapmıyosun.

Bu işin pek olacağı yok,sana "kardesim bombasın on numarasın" tarzı yorum yapanlara kanma.Bana göre vasatın çok altındasın.
    MetinRR bunu beğendi.

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Alıntı Ari Vatanen adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Doğal değilsin,kasıntı hali mevcut,Videolarında elin kolun gereksiz oyuyor.hip hop mudur rap mıdır neyse işte onu cok seviyosun ama sen muzik yapmıyosun.

Bu işin pek olacağı yok,sana "kardesim bombasın on numarasın" tarzı yorum yapanlara kanma.Bana göre vasatın çok altındasın.
    Fazla EGO'lu bir yaklaşım MetinRR dan daha iddalı olduğunuz kesin!

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

Metin kardeşim insanlar kaska kamera takıp video çeken herkesten diğerleri gibi olmasını beklemekte, bence sen kendi tarzını yansıtmaya çalışıyorsun iyide yapıyorsun biraz alman vlogcular gibi bilgiden çok işin görsel tarafını öne çıkarmaya çalılıyorsun şahsen ben bu tip klipleri seviyorum ama kurguya daha fazla vakit harcamalısın.. Takipteyim kolay gelsin
    MetinRR bunu beğendi.

Alıntı Ari Vatanen adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Teşekkürler yorumunuz için, tavsiyelerinizi dikkate alacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

Alıntı Ros1n2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fazla EGO'lu bir yaklaşım MetinRR dan daha iddalı olduğunuz kesin!

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

Metin kardeşim insanlar kaska kamera takıp video çeken herkesten diğerleri gibi olmasını beklemekte, bence sen kendi tarzını yansıtmaya çalışıyorsun iyide yapıyorsun biraz alman vlogcular gibi bilgiden çok işin görsel tarafını öne çıkarmaya çalılıyorsun şahsen ben bu tip klipleri seviyorum ama kurguya daha fazla vakit harcamalısın.. Takipteyim kolay gelsin
    Teşekkürler,daha çok vakit harcamamız gerektiğini farkettim sayenizde.

Görüntü kısmı bence başarılı ama konsepti anlamadım hani fazla kişisel, instagram postu gibi birşey olmuş motorla ilgili bir şey yok videoda. Ne sesini duyuyoruz, ne gidişini görüşüyoruz vs.
    MetinRR bunu beğendi.

toreador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Fon müziği hakkında olumsuz bir yorum var sanıyorum, sessiz izlediğim için bir şey diyemiyorum; lakin görsel çalışma dikkat çekici olmuş.

Maksada bağlı olarak video farklı biçimlerde yorumlanabilir. Videolar, yorumlar, incelemeler konusunda ismi hatırlanan bir youtube kanalı olmak istediğin aşikar ve işlerini takdir ediyorum. Yolda acizce motosiklet kullanıp sağa sola sürekli laf atan hallerini çekip paylaşan aykırı kişilerden sıyrılıp ileride daha güzel olacağını düşündüğüm videolar paylaşıyorsun.

"Maksada bağlı" derken kast ettiğimse şudur; video eğer motosiklet odaklı ise, yeterince sergilenmemiş. Bireysel birkaç poz yerine motosiklet daha detaylı olabilirmiş. Ancak kanal odaklı şahsi bir çekim ise, yerinde olmuş.

Videoda havalar atılmış, pozlar verilmiş; eleştirecek hiçbir şey göremiyorum bunda hatta hakkı verilecek biçimde havalı da olmuş. Tebrik ediyorum bu çalışmada dahi tam ekipman detayına önem verilmiş ve güvenliğe önem veren biri olarak oldukça hoşuma gitti. Böyle ufak detaylar ile insanlara örnek olmanın da ihmal edilmemesi bana kalırsa takdire şayan.

Kanal için güzel bir tanıtım videosu niteliği taşıyor. İnsanın kendini geliştirebilmesi için ilgili alanlarında böyle taslak çalışmalar yapması şart. Işık, açı gibi detaylarda yol gösterici özelliği barındırır. Bir kişiden bir anda iyi iş çıkmayabilir, böyle pratikler ve mini etütlerle çalışmalar güzelleşir.

İnsanlar hep "en iyi" olanı görmek ister, alanlarında başarılı insanların gökten bir anda düştüklerini ve gelişmeye ihtiyaç duymadıklarını düşünür. Eleştiri yapma konusunda çok marifetli bir ülkede olmamamız sebebiyle sonu olmayan başarı istikametinde giderken her daim hakir görülmeye hazır olmanı öneriyorum.
    MetinRR bunu beğendi.

Alıntı toreador adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fon müziği hakkında olumsuz bir yorum var sanıyorum, sessiz izlediğim için bir şey diyemiyorum; lakin görsel çalışma dikkat çekici olmuş.

Maksada bağlı olarak video farklı biçimlerde yorumlanabilir. Videolar, yorumlar, incelemeler konusunda ismi hatırlanan bir youtube kanalı olmak istediğin aşikar ve işlerini takdir ediyorum. Yolda acizce motosiklet kullanıp sağa sola sürekli laf atan hallerini çekip paylaşan aykırı kişilerden sıyrılıp ileride daha güzel olacağını düşündüğüm videolar paylaşıyorsun.

"Maksada bağlı" derken kast ettiğimse şudur; video eğer motosiklet odaklı ise, yeterince sergilenmemiş. Bireysel birkaç poz yerine motosiklet daha detaylı olabilirmiş. Ancak kanal odaklı şahsi bir çekim ise, yerinde olmuş.

Videoda havalar atılmış, pozlar verilmiş; eleştirecek hiçbir şey göremiyorum bunda hatta hakkı verilecek biçimde havalı da olmuş. Tebrik ediyorum bu çalışmada dahi tam ekipman detayına önem verilmiş ve güvenliğe önem veren biri olarak oldukça hoşuma gitti. Böyle ufak detaylar ile insanlara örnek olmanın da ihmal edilmemesi bana kalırsa takdire şayan.

Kanal için güzel bir tanıtım videosu niteliği taşıyor. İnsanın kendini geliştirebilmesi için ilgili alanlarında böyle taslak çalışmalar yapması şart. Işık, açı gibi detaylarda yol gösterici özelliği barındırır. Bir kişiden bir anda iyi iş çıkmayabilir, böyle pratikler ve mini etütlerle çalışmalar güzelleşir.

İnsanlar hep "en iyi" olanı görmek ister, alanlarında başarılı insanların gökten bir anda düştüklerini ve gelişmeye ihtiyaç duymadıklarını düşünür. Eleştiri yapma konusunda çok marifetli bir ülkede olmamamız sebebiyle sonu olmayan başarı istikametinde giderken her daim hakir görülmeye hazır olmanı öneriyorum.
    Değerli tavsiyeleriniz ve vakit ayırıp uzun uzun yazdığınız için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

Alıntı nyk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görüntü kısmı bence başarılı ama konsepti anlamadım hani fazla kişisel, instagram postu gibi birşey olmuş motorla ilgili bir şey yok videoda. Ne sesini duyuyoruz, ne gidişini görüşüyoruz vs.

Sesin eksikliğini geç farkettik.Bir sonraki klipte hem uzun uzun motosikleti çekeceğiz,hem de sesini koyacağız.

Motosikleti
    ZX6-R
    çekim kalitesi güzel yer seçimide kötü sayılmaz bir kaç kamera açısına bayıldım özellikle kameranın yanından geçerken slowladığın kısımlar evet belki videonun bi temeli amaçı olmalı veya öylesine çekilen bir videoda olabilir. bence düzenli olarak video çekmeye ve editlemeye devam edersen çok çok iyi şeyler çıkabilicek bir potansiyali var. bu işleri eleştirme kısmı çok kolay ve bu tür videoları hazırlama kısmı uzun ve yorucu video çekiminden tut editleme arka plan fon müzik ayarlama vs bence devam etmelisin ama beklentileri olmadan sevdiğin birşeyse bu yoksa ilerde beklenen ilgili göremeyince video çekme işini rafa kaldırıyorsun. şansın bol olsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler