Uzun yol için bakarmısınız önemli.
Reklamlar
-
Cümleten selamın aleykum. Gidiş geliş 1200km surecek bir yolculuga çıkmam gerek. Motorumun 2.vitesi arızalı diger bütün bakımları tam. Bütce nedenı ıle şuan yaptıramıyorum ama 2yı kullanmadan motoru bayadır kullanıyorum. Bana uzun yolda şanzımandan sıkıntı çıkartırmı acaba
Reklamlar
-
Çıkarma ihtimali var, yolculuk sırasında tanımadığın bilmediğin bir yerde başına gelirse daha zor duruma düşebilirsin. Cebinden daha fazla para çıkabilir.
-
Şansına kalmış artık hani kullanırsın o kadar hiç bişey olmaz ama yolda giderken bi anda yolda kalırsın uğraşır durursun sonra
-
Bu şekilde çıkarsanız, ya uygun fiyatlı yol Yardım ayarlayın, yada kamyoneti olan birini ayarlayın.
Olmaz olmaz ama zamansız başınıza iş açarsa uğraşırsınız.
2009 yılında racer 200 kullanırken, şanzımanda sorun yaşamıştım, sizinki gibi önce 2 vitesi kullanmadım bisüre, sonra 3 te bozulunca ustaya gitmiştim.
Şansınız bol olsun. Kazasız sürüşler.
-
Benim lifanda da benzeri bir problem yaşamıştım ama çok uzun süre o şekilde kullanmadım eğer sen de benim gibi şanslıysan silindire veya diğer dişlilere zarar vermemiş olabilirsin. Benim de bir anda 3. viteste uğultu başlamıştı sonra motoru açınca gördük ki dişli kırılmış. O şekilde kullanmamanı tavsiye ederim. Bu arada dişli bu;
[IMG][/IMG]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)