Letgoda ilanda gördüm görüntüsü de amca motoru gibi değil gayet hoş duruyor fakat derbi markası kötü diye biliyorum. Sizi düşünceleriniz nedir ?
2.014 model 13.000 km de, 4.250 TL bu arada
Letgoda ilanda gördüm görüntüsü de amca motoru gibi değil gayet hoş duruyor fakat derbi markası kötü diye biliyorum. Sizi düşünceleriniz nedir ?
2.014 model 13.000 km de, 4.250 TL bu arada
Zamaninda,bir tane kullanicisina denk gelmiştim,abi memnunum,gundial z-one150 den daha iyi malzeme kalitesi var diyordu
Şahsi onerim
Biraz daha ekle,tvs rtr 150 al(2006 yilindan beri piyasada,yedek parcalari zibille).titrer mitrer amma daş gibidir,az yakar iyi kaçar,kolay bozamazsin.her yola gider.sahibine kişnemez..nal atmaz.
İyi tımarlarsan üstünde uzun km ler yaparsin
Ülkemizde Derbi markası altında satılıyor fakat aslında Aprilia 'nın Hindistan fabrikasında üretip çıkarttığı bir motor. İstanbul'da seneler önce görmüştüm tip falan hoş bir motordu.
Açıkçası 4700 parayı ne olduğu belirsiz bir motora vermem ilerde satmaya kalksan satamazsin son sahibi olmak sıkıntı değil ömürlük binicem zaten diyorsan al ama o motor için o fiyat fazla. aynı paraya daha iyi piyasası olan alternatifler var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)