Merhabalar, motorum cbr125 ve tek silindir olduğundan dolayı çok titriyor. Vidalar düşmesin diye vida sabitleyici kullaniyorum ama araya titreşimi önlemek için bir malzeme arıyorum. Özellikle ön cam çok ses yapıyor yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, motorum cbr125 ve tek silindir olduğundan dolayı çok titriyor. Vidalar düşmesin diye vida sabitleyici kullaniyorum ama araya titreşimi önlemek için bir malzeme arıyorum. Özellikle ön cam çok ses yapıyor yardımcı olur musunuz?
öyle bişey pek mümkün değil usta
Titreşimin hangi noktadan geldiğini tespit edebilirsen oraya bez bant çekersin. Parçalarda titreşim yüzünden oluşan zırıltırıyı keser. Google'da bez bant diye aratabilirsin.
Bu yöntem arabalarda ses yapan trimlerde uygulanır çoğunlukla.
Bez bandı gerçek adıyla amyant kumaş amyant bezi olarakta aratabilirsiniz. Bu chopperlarda falan ayak yakmaması için egzoza sarılan bezler. Yinede bez sıkıştırmak uzun vadede ne derece sağlıklı bilemiyorum. Bazen hareketli ve titreşimli parçaların titreşimini durdurmak başka bölgelere yansıyabilir.
Ses yapan heryere uyguladım (özellıkle ön cama) bütün sesler kesildi. Fakat uygulama yaparken kafa kısmı ve bütün grenajları söktüm kısaca uygulamasi pek pratik değil
Valla ben düzenli araliklarla sıkıyorum bütün vidaları çok düştüler düşmeye devam ediyolar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)