Hocam çok geçmiş olsun.
Umarım birdaha yaşamazsın en ufak bir kaza.
Hocam çok geçmiş olsun.
Umarım birdaha yaşamazsın en ufak bir kaza.
Vakit geç olmadan şikayet et görüntüleri sun
Bu görüntüler net plaka yok ama elbet o yol üzerindeki yada öncesi plala net okuyan kamera vardır polis de araştırır sende araştır elbet o yoldan sonra bi kameradan geçti bu herif
Kusur sende yok karşı tarafda dava eğer adam bulunursa senin
arkadaşın görüntülerinde plakanın okunup okunmamasının bi önemi yok kaza suç durumu belli olsun yeter(ay gibi meydanda).aynı saatteki aynı yol üzerindeki mobeselerden yolun ilerisinden yada gerisinden adamın plakaısını bulurlar.
Böyle şerefsizlerin nefes almaması gerekiyor ,bence gebersinler.
Konu ekşiye düşmüş
https://eksisozluk.com/14-agustos-20...-kaza--6110259
geçmiş olsun dostum. Umarım kalıcı birşey olmaz.
Daha dün akşam denk geldi bana da. Çevreyolunda, yeşil yanınca 3.sıradaki kadın, taaa en sağ şeritten 3+1 şeritli yolda, sol caddeye döndü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Donanımhaberde de konu.
https://forum.donanimhaber.com/bunun...rir--139123978
Geçmiş olsun. Öncelikle acil şifalar dilerim. Otomobilin yaptığı manevraya bakılırsa kaza sonrası kaçması şaşırtıcı değil. Peşini bırakmazsan sonuç alırsın. Bir kişinin bile plaka almaması enteresan.
kaçan araca direk adam öldürmeye teşebbüsten hapis cezası vereceksin aga, böyle hafif yaptırımlar ile millet ciddiye almıyor.
motorun sinyalini kırsa kaçsa yine aynı ceza olmalı. nedir bu arkadaş , texas mı burası.
Söyle anlatayım;
Gerci kolluk kuvvetlerinde iş yok, pazar aksam 11 suları hanımı doyurmak ıcın burgerciye gittik. Yedik içtik motora bindik ilerliyorum 20 metre falan gittim, sağa dönüş yapacağım için ve emniyet şeridi sağa kıvrıldıgı için kırmızıda emniyet şeridinde bekliyorum önümde de motorcu bir eleman var (ki kendisi buralardadır muhtemel)
Emniyet şeritindeyim 1 metre yanımda arac var ikimizin arasından 3 adet motorlu polis abi egzozu bağırta bağırta sırayla geçti tabi hanım aynadan görmedi için yandan geçerken bunlara "yuhh ulan ***** *******" diye küfretti, dedim ki hanım sus polis onlar
neyse 3 polis artist artist geçti ancak garip olan şey önümdeki motosikletlinin plakasının bez ile sarılıp gizlenmiş olması. Polis görmemiştir diyeceksiniz ancak emniyet şeritinde arkalı önlü duran 2 motor ile yandaki arabalar arasından geciyorsan motora bakman gerekir ki geçebileceğin bir mesafe mi anlayasın.
Özetlersek; ceza yaptırımları böyle bok olur ise motorcu kardeşlerimizin canı daha cok yanacaktır.
HA ekleyim, dün de yaya gecidi olmayan yerde akan trafikte 45 dk lık sürüş yaptıgım süreçte 5 parti halinde toplamda 15 kişi yola atladı, hepsinde de kaza oluyordu.
cıldırıcam.
Kaza yapan kardeşimiz umarım hakkını arar ve ite köpege gereken cezayı verir.
Kesinlikle sonuna kadar şikayetçi ol sakın bırakma tazminat davası da aç onun bir tarafından kan alırlar kaçtığı için savunma bile yapamaz.
Çekip gitmek nedir arkadaş bu nasıl şerefsizlik
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
Çok geçmiş olsun hocam. Kesinlikle konunun takipçisi olun cezasız kalmasın, kamera kaydı var bulunması çok kolay olur. Böyle böyle bitireceğiz bunları.
Haber kanallarına versene görüntüyü kim kiminle fingirdeşiyor onu göstereceklerine bunu göstersinler
Çok teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için. Konu ekşiye düşmüş yazmıştı bir arkadaş, Ekşi de herkesin sohbet ettiği bir forum sanırım. Okudum da yorumları beni haksız bulanlarda var, sadece gülüyorum. Ne yapılabilir o durumda biri bana söylesin, en soldan gelen aracı nasıl görebilirim, görsem dahi hızım belki 70-80 nasıl bir manevra yapabilirim 😁
Büyük geçmiş olsun konuyu show ana habere gönderdim umarım faydası dokunur.
Geçmiş olsun. Adi şerefsiz kansız insan bi durur. Yardım eder.
Eğer cibilliyeti varsa polise ifade vermeye gider. Yakalanınca durum daha farklı olacak.
O arabayı kullananı bul adresi bize ver yakalım arabayı😠
Bulunacaktır mutlaka. Dava aç süründür. Sana verdiği zararları o arabadan 5 tane satsa ödeyemez. Sürünsün köpek. Milletin canına kast edip kaçmak neymiş görsün.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)