Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede adalet yerini bulur.
Sürüm sürüm sürünsün şerefsiz götelek. Bunların anasını babasını anlayamıyorum. Nasıl bi ortamda yetiştiriyolar.
Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede adalet yerini bulur.
Sürüm sürüm sürünsün şerefsiz götelek. Bunların anasını babasını anlayamıyorum. Nasıl bi ortamda yetiştiriyolar.
Geçmiş olsun diğer platformlara da düştü, oralara da yorum yazıp üstte tutalım bulunsun şu potansiyel katil. Siz de peşini bırakmayın ne olur.
Onun bunun çocuğu nasıl kaçıyor birde. Allah bin belasını versin diyor böyle .... çocukları için. Hakkını sonuna kadar ara çok güzel tazminat alırsın.
Geçmis olsun , illaki plaka vb alan birisi olmalı.
İyice yayalım görüntüleri.
Nasıl kansız bir şerefsiz evladı bu ya! Geçmiş olsun.
kardeşim senden tek ricam olayın sonucunu yaz ve bizi mutlu sonla neşelendir ki dünyada halen adalet olduğunu düşünelim.. tekrar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Haber kanallarının whatsapp hatları var direk gönderin.
Şimdi kamera görüntüleri ve hastane raporları ile karakola gittim, komiserim ceza alacakmı diye bir kaç defa sordum, yok diyor içeri girmez para cezası alır dedi. Sokayım böyle adalete. Bulmak için elimizden geleni yapacaz dedi plaka görünmüyor dedi, bulamazsakta paranı alırsın dedi. Bir numara verdi bunu ara dedi yardımcı olacak sana dedi.
Böyle bir hayvanlık yaparak kazaya sebebiyet verip, sonrada hiç bşey olmamış gibi kaçıp giden adama ne denir bilemiyorum. Allah belasını versin
Geçmiş olsun, sanırım canınıza zarar gelmemesi tek teselli.
Yoksa bu sistemle suçluyu cezalandırmak imkansız görünüyor.
Şunu yapan şeref yoksununa para cezası verip topluma salmak akıl alır gibi değil.
Her şeyi geçtim, en büyük cezayı kaçıp gittiği için almalı.
Kardeşim çok çok geçmiş olsun. Defalarca izleyip defalarca küfür ettim. Bu adamın kaçması aile bağlarının ne kadar tutumlu ve soyunun nereden geldiğini gösteriyor.
Sen şimdi nasılsın ?
Kendi acın ile mi uğraşacaksın, kaçıp gitmesi ile mi motorla mı ? Lanet bir durum.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Bir avukat ile görüşün derim maddi manevi dava açın, polisin keseceği ceza sizi kesmez zaten.
İş göremez iseniz raporunu alın çalışamadığınız zamanları belgeleyin.
Oluşan zararı belgeleyin(fiziksel/maddi/manevi).
Psikolojik sıkıntı bunalıma girebilirsiniz iş üzerinde kaza geçirdiğiniz için.
Bunların hepsini toplayıp yakalar iseniz şahısı davada öttürürsünüz.
Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim, surucu orta seritten gelmemis ki resmen baska sehirden gelip dalmis bulundugunuz seride.. insallah cezasini bulur
Sağolasın başkan, daha iki gün önce yuki makarası yapıyorduk başıma gelene bak. Kime ne ettimde başıma geldi diye düşünüp duruyorum, ekmeğimin peşindeydim, geldi bir onun bunun çocuğu hayatımızı karartacaktı işte. Polis ceza almaz diyor parayla yırtar diyor, ne gerekiyorsa yapacam ceza alması için. Onun bunun çocuğu gelir bize vurur ceza almaz ben gidip onu dövsem aynı gün içeri alırlar. Böyle bir adalet var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
Daha öncede çok olay yaşadım, birisi tabanca çekti ateş etti arkasına pompalı çıkardı. Biri ayağımın üzerinden geçti. Başka biri motorla devirdi bizi kaçtı. Hepsinden şikayet ci oldum, mahkeme birisini içeri atmadı.
İçeri atmak okadar kolay değil. Adı üstünde kaza. Söylenecek yalan mı yok. Lastiğim patladı araç sağa çekti der yırtar. Önemli olan arkadaşın zararının karşılanması. Punto sürücüsünün Mahkemelerde sürünmesi bile onun yüreğini ağzına getirecek. Motorcu arkadaş ne isterse verecek yeterki şikayetini geri çeksin diye. Önemli olan aracın ve araç sahibinin bulunması.
Çok geçmiş olsun, kesinlikle peşini bırakmayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)