Kask seçimi ve önerisi hk.
Reklamlar
-
Herkese merhaba geçen gün kendi ihtiyacıma karşılık verebilecek bir motor aldım(Bajaj Discover125ST).Ama halen kendime ait kask almadım(kask takıyorum ama benim değil)Bütçem maksimum 350Tl bu fiyata göre sıfır olması şart degil temiz oldugu sürece ikinci elde alabilirim.Önerdiginiz kask modelleri nelerdir?Bir arkadaşım tamamen kapalı kask almamı önerdi.Onda mt nin bir modeli var ve çene altı rüzgarlıgı(çene altı perdesi de deniyor sanırım) mevcut bana o çene altınında tamamen kapalı olan bir kask almamı önerdi.Sizin önerdikleriniz neler ve arkadaşımın önerdigi bildiginiz kask modelleri varmı? Şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
MT ve BELL'in ikinci el temizinden bulursanız alabilirsiniz, sıfır olacak ise o fiyata anca LS2 FF353.
Arkadaşınız önerisi doğru, full face kask almanız yararınıza olacaktır.
-
Bende de LS2 ff353 var. Siyah mat kask kullanıyorum R25 motorumla beraber. 100km hıza kadar sorun yok ama 100km sonrası rüzgar alıyor. Şehir içi kullanım için ideal bir kask ama uzun yolda birinci saatten sonra beynin uyuşuyor sesten Havalandırma kanalları fiyatına göre fena değil. Yani 350 tl'lik kasktan beklenilen şeyleri veriyor. Bugüne kadar camının buğu yaptığını görmedim. Tek sıkıntı iç padleri sabit. Yani yıkayıp tekrar takma gibi bir şansınız yok.
-
LS2 alma aldırma çok kötü bir kask
Mt blade kasklara bi bakmanı öneririm fiyatları 400 tl
-
Ff353 kaskim vardi yan vizor mekanizmasi gayet dandik kirildi catur çutur. Vizor degistirmek resmen iskence ve pedler tamamen cikmiyot
-
Bütçeyi mutlaka biraz daha arttırmak lazım.. en az 450-500'e tamamlayıp mt revenge, givi sniper ya da ikinci el temiz bir şey bulabilirsin
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
-
ls2 kullanmadım bilmem ama balaklava ile kullanırsan kaskın içi öyle fazla kirlenmez zaten. ses için de herhangi bir kulaktıkacı kesin çözüm. tıkaç olmadan sessiz kask çok çok nadir.
İkinci el kask almaktansa sıfır almanı öneririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)