Biri çıkıp dese 50cc ile 100 ü gördüm inanmazdım, ben iki kişi ile 115 i gördüm. Deli gibi gidiyor motor, yakıtıda içiyor tabi 😁
Biri çıkıp dese 50cc ile 100 ü gördüm inanmazdım, ben iki kişi ile 115 i gördüm. Deli gibi gidiyor motor, yakıtıda içiyor tabi 😁
Motosikletsiz biri
Sonra uyandın ve konu açtın dimi
Lütfen uyuduğumuz ortamda klima açıkken dotumuzu kapatarak yatalım. Sonra olanlar ortada..
2. İhtimal yıkamada fıskiye tutup 2 kişi üstüne çıkıp resim çekin, belki yeriz.
Geçin siz dalganızı bende dalga geçiyordum arkadaşımla, taa ki sürene kadar 😁
siz ona bir şey mi diyorsunuz ben bisikletle polis arabasını solladim 180den fazla gidemedikleri için yakalayamadilar
Ya yapmıştır doğrudur niye yükleniyosunuz. Bigün arkadaş pulsarla 144-145 gidiyordu. 130 ile solladım ben. Olur öyle şeyler takılmayın çok.
Bana inanan bir kişi yokmu aranızda şimdi, benim kadar böyle sallama ve kanıtsız söylemlere kızan birisi yoktur. Kaç yıldır üyeyim hiç troll konu açtığımı gören oldumu 😁, videodan sonra yazmaya başlayacaksınız yok motorla oynanmış, güçlendirilmiş vs.. hepinizi ters köşe yapacam bekleyin siz 😁
Video çekerken bi tane telefon daha bul.onunla da gps i aç. Oradan göster hızı.
Kardeşim ne yaptınız jet yakıtı mı kullandınız?
Çekecem abi video, müsait olduğumda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
İşi yine teknolojiye döktün sen çinlileri hackledim derken ben sana inanmıştım 😁
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
Videodan sonra nasıl o hıza ulaştığını açıklayacağım abi.
çinlilerin bazıları b ile kullanılsın diye 50 cc diye satılıyor fakat 100 lük aslında
%100 inandım. kesin doğrudur. içimde en ufak bi şüphe kalmadı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)