Gece Bekçilerine Motosiklet Verildi..
Reklamlar
-
'Gece Kartallarına' Türkiye'de bir ilk
Afyonkarahisar sokaklarının "Gece Kartalları", hem mahallelerin güvenliğini sağlıyor hem de Afyonkarahisar Emniyet Teşkilatı'na büyük güç katıyor. Mahallelerde asayişin sağlanması, oluşabilecek suçların önlenmesi ve güvenlik olaylarına anında müdahale edilebilmesi noktasında katkı sağlayan bekçiler, karanlık sokakların huzur ve güveni için görevlerini yerine getiriyor.
Türkiye'de bir ilk Afyonkarahisar Emniyeti'nden
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü sokaklarda yaya devriye olarak görev yapan bekçilerin yanı sıra şehrin büyük mahallerinde olaylara daha hızlı müdahale edilebilmesi ve olumsuzlukların önlenebilmesi için bekçilere motor verdi. Motorlu devriyeler sonrası bekçiler tarafından birçok asayiş olayına daha hızlı erişim sağlanarak olumsuzlukların yaşanılması engellenmeye başlandı.
Gece devriyelerine çıkmadan önce bağlı bulundukları karakollarda karakol amirleri ile birlikte toplantı yaparak oluşabilecek durumlara karşı durum değerlendirmesi yapan bekçiler ayrıca düğün sezonunun da başlaması ile birlikte düğün, nişan ve benzeri organizasyonlar sırasında silahla havaya ateş açılması nedeniyle üzücü olayların meydana gelmemesi için sık sık uyarılarda bulunarak denetimlerini gerçekleştiriyor.
Bekçilerin göreve başlaması sonrası sokakların daha huzurlu ve güvenli hale geldiğini belirten vatandaşlar ise İçişleri Bakanlığına, Emniyet Genel Müdürlüğüne ve Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür etti
Reklamlar
-
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Hemen başvuru yapıyorum
Üyeliğin varsa olur.
-
Boş işler... israfın israfı
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
-
iti çakalı devlet personeli yaptıkları yetmedi bide motor verıyolar çok komik bi ülkeyiz
-
100 yıl geriden geldiğimiz için normal sanırım
-
Zamaninda kaldırılan bekçilik tekrar saçma bir şekilde beyin hücreleri 2 bacağının arasında olan, kız görünce gözlükleri ile oynayan ergenlere verilmiş.
Bir zamanlar Toros trafik polisi araçları vardı levha şeklinde onu da yeniden nasıl gereksiz şekilde getirdiler ise bu da aynı şekilde gereksiz.
Bekçiler genelde polislere şoförlük yapıyor.
-
Yeğenim mulakattan kalmıştı bu Afyon'da sordukları soruda 15 temmuz tarihinin akşamı neredeydin , akp'nin herhangi bir koluna uyemisin ?
Bizimki de evde çay iciyordum demiş ' sen eve gidip çay içmeye devam et ' demişler 😂
-
gogozh adlı üyeden alıntı
Yeğenim mulakattan kalmıştı bu Afyon'da sordukları soruda 15 temmuz tarihinin akşamı neredeydin , akp'nin herhangi bir koluna uyemisin ?
Bizimki de evde çay iciyordum demiş ' sen eve gidip çay içmeye devam et ' demişler
Burada şairin anlatmak istediği ;
Ey sevdiğim sen çayını yudumlarken ,
Döt elden gidiyor.
Seni ben neyleyim dötümü yalamadıktan sonra.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
14 Temmuz 2019, 10:29
Her şehir ve büyük ilçenin giriş çıkışında polis kontrol noktaları. Bekçiler. Polis devletine doğru koşar adım.
-
14 Temmuz 2019, 10:51
istanbulda da versinlerde kapıştıralım yunuslar mı bekçiler mi :D
-
14 Temmuz 2019, 11:31
Kriz bir tek vatandaşa var sanırım
-
14 Temmuz 2019, 12:00
İsme bak "gece kartalları". Breh breh breh.
-
14 Temmuz 2019, 20:47
Bu bekçiler kadar kendini bir şey sanan başka kimse yok. Geçen gece normal bir şekilde giderken 2 bekçi önümü kesti ve hiç bir şey demeden anahtarımı aldı, sanki suçlu yakalıyorlar. Bütün evraklarım tam olunca da özür bile dilemeden anahtarımı geri verdiler şimdi birde motor vermişler Allah yandık Yunusculuk Simulator.
-
14 Temmuz 2019, 20:57
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
bekçilerin torba tutmaya başlayacagı gunu merakla beklıyorum artık isimleride şey olur "Dealer Hawks"
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
14 Temmuz 2019, 20:59
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
-
16 Temmuz 2019, 09:26
zaten artistler. albay gibi geziyorlar etrafta.
şimdi havalarından hiç geçilmez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)