Başlıkta da belirttiğim gibi 10 bin TL ye motosiklet alsaydınız 0 Çinli, Hint mi yoksa ikinci el Japon mu tercih ederdiniz?
Fiyat, tip ve yakıtı da iyi olmak şartıyla siz olsanız ne alırdınız? Neden?
Başlıkta da belirttiğim gibi 10 bin TL ye motosiklet alsaydınız 0 Çinli, Hint mi yoksa ikinci el Japon mu tercih ederdiniz?
Fiyat, tip ve yakıtı da iyi olmak şartıyla siz olsanız ne alırdınız? Neden?
Cbr 125 r alırdım ki zaten onu aldım :D
10bin tlye motor degılde tulum almak daha mantıklı en azından tulumun olmuş olur
çin / hint motorlarının hepsini bir anda çöpe atamazsın, iyi olanlar da var (tabi ki bir japon değil)
ancak japonlarda da arada bir kronik sorunlu cıkıyor.
Tarz / cc olarak belirtsen aslında daha iyi yorum yapabiliriz.
valla mesleğiniz ne bilmiyorum ancak 10 bin TL cogu insan için büyük para; bu şekilde konusmaya / dalga gecmeye hakkınız yok.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
O paralara benim bineceğim sadece 3-5 scooter modeli hariç motosiklet yok maalesef. Sanırım pcx alırdım.
1000 cc lik honda alirdim gecen gordum inanamadim kamu polis motorlari ihale ile satilan
rtr 180 aldım 7 küsüre.bi sıkıntım yok gayet memnunum.şekli fena değil yakışıklı duruyo.fiyat olarak da gayet makul
Nmax alına bilir
Pulsar aldim. Yakiti, parca ucuzlugu, ortalama hareketli piyasasi sebebi ile AMA BIR JAPON DEGIL
Denk getirebilirsem Pegaso 650 veya f650/f650gs alırdım. Ve 1-2 bin lira bütçemi artırmaya çalışırdım.
rtr180 alırdım 150 liliğini kullandığım için motoru biliyor ve güveniyorum
Malum sitede ilanları sürekli takip ediyorum,
Arkadaş Cbf 150 için 12 bin yazanlar var, aklım almıyor, herkesin kendi motosikleti saygı duyarım ama çok.
Şu winner 200 cazip geliyor ama yakıtı çok diye okudum, birde rtr 180 ilgimi çekiyor.
Doğrusu gönül ister vstrom 250 ama çok pahalı.
Motosiklet zengin işi olmuş artık.
Sağlamlık olarak Cbf 150 alırdım, uygun fiyatlı olanlarda var, araştırıp alınabilir.
Dağ bayır 40 bin km yapmıştım, sorunsuz.
8.500 e tvs 180 aldım. Çokta memnunum çok şükür. Yine olsa yine aynısını alırdım.
Tvs apaçi alırdım.
Pcx alırdım
Ninja 250r. Belki temiz olmaz o paraya 2 daha eklersen bulursun. Bu paraya daha hızlı daha kaliteli daha şekil JAPON bulamazsın. Üstelikde 2 silindir. Tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)