Hayır almayacaklardı 2999 km bile yapabilirdim
Hayır almayacaklardı 2999 km bile yapabilirdim
Bende Avis ten motosiklet kiralama deneyimimi paylaşmak istedim.
Birkaç günlüğüne Honda pcx kiraladım. Memnun kaldım. Şehir dışından toplantı için gelmiştim.
Forza istedim stokta yoktu. Pcx te 4 gün üzeri kiralamada fiyatları günlük 100 tl ye güncellemişler.
Normalde teslim yeri Ataşehir fakat müsaitliğe göre S.gökçen havalimaında da teslim ediyorlar.
Ben Taksim şubesinden teslim alıp taksim şubesine iade ettim. Boş zamanım İstanbulun bazı yerlerini gezdim çok keyıf aldım.
İstanbula tekrar geldiğimde S. Gökçen den teslim alıp iade etmeyi planlıyorum.
Honda Pcx ten de memnun kaldım abs yok diye endişeliydım. Fakat kombıne fren sistemi varmış. Harika birşey. Sadece sol elcikteki frene hafif basıyordum
ön ve arka tekeri aynı anda frenliyordu. Ayrıca trafikte aralara iyi giriyordu.
Pcx in fiyatını makul seviyelere çekmişler. Merak ettim km si kaçtı pcx in ?
Yokmu hiç kiralayanlar tecrübe edinenler..?
bu turuncu motor var bu aralar o çok meşhur 50 ye yakın motosiklet reyzing hariç her model her tarz motor var
Avisin sitesinde artık böyle bir kiralama şekli gözükmüyor neden acaba?
motorcularla başa çıkmak kolay mı decathlon raflarında olduğu gibi artık bazı dükkanların vitrinlerinde bile motorculara ürün satmıyoruz diye afişler çıkabilir nasıl yamyamlıklar gördüyse adamlar artık okadar reklam verip başlattıkları uygulamayı iptal etmişler Hayırlısı bakalım.
rekabet ortamı oluşsun bu fiyatlar giderek düşer.
Mesajı buraya yazdıktan sonra fark ettim ,tekrardan ana sayfada gördüm. Mail attım fiyatlar düşmüş bilginize.
Günlük kiralamalarda;
Honda PCX125CC: 99 TL
Honda Forza 250CC: 155 TL
Honda NC750CC x: 234 TL
4 gün ve üzeri kiralamalarda;
Honda PCX125CC: 99TL
Honda Forza 250CC: 140 TL
Honda NC750CC x: 200 TL
Motor kiralama işi devam ediyor mu yoksa iptal mi oldu?
Avis gibi kurumsal bir markanın bu işi devam ettirmesi astarı yüzünden pahalıya gelen bir operasyon olur. Günlük olarak kiralanan araçların kasko bedelleri çok yükseldi. Avis gibi bir şirket hiç bir zaman riski ben alıyorum kasko yaptıramam diyemez.. Günlük kiralanan motosiklete çıkacak kasko 10 bin TL nin altında olmaz..
Bence bu iş başlamadan bitmiştir.
Çoktaaaaannnnn iptal oldu. Otomobil ile aynı paraya motosiklet kiralamak kimsenin işine gelmiyor. Açıkçası Benimde işime gelmez. O motosikletlerle millet motor kullanmasını falan öğrenecekti. Gereksiz ve ölü yatırım olduğunu, çok geçmeden anladılar. Zaten Honda ile anlaşmışlardı ve sessiz sedasız bitirdiler.
Fiyatlara bak 😂 günlüğe haftalığa para verene kadar sonuçda 1 kere binilmiycek heves edilip 3 gün sonra şunuda kiralıyım bunu kiralıyım 10 gündür binmiyorum motoru özledim bi daha kiralıyım oha bu ay 10 kere kiralamışım derken bir bakmışsınız 4 5.000 harcanmış bunun yerine 5 6.000 e bi ybr 125 alır istediğim kadar binerim.Kiralamak iş değil çok para gider
Motor kiralama olayi tarih olmus sanki.. sitede goremedim
motor kiralama bayağı iyimiş ya özellikle istanbul için trafikten kurutulma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)