Herkesin böyle bir düşüncesi vardır diye düşünüyorum "şununla başlasaymışım daha iyi olurmuş" vs vs tarzında. Ben keşke çin malıda olsa bi cross ile başlamak isterdim hem hakimiyet açısından hem kontroller soğuk kanlılık vs..
Bakalım neler çıkacak
Herkesin böyle bir düşüncesi vardır diye düşünüyorum "şununla başlasaymışım daha iyi olurmuş" vs vs tarzında. Ben keşke çin malıda olsa bi cross ile başlamak isterdim hem hakimiyet açısından hem kontroller soğuk kanlılık vs..
Bakalım neler çıkacak
yine mondial drift ile başlarım üstünde 90 bin kilometre yol yaptım ve hala babam kullanır ne motor çıktı ya
Hiç motosiklete başlamazdım,
2008-2009 yillarina kadar,motosiklet yoğunluğu bir nebze daha iyiydi,ciddi anlamda bilincli kullanicilar belliydi.
Son 6-7 senedir,argo tabirle ipini koparan şuursuzca iki teker üstüne atliyor,
Trafikten bir haber,
Ekipman zaten hakgetire,
Saygı yok
Eğitim desen zaten yok,
Maksat şeklimiz olsun hesabı.
Atarı,gideri,arızası,hır gürü..vs.
Hee duzgun kullanicalarda var ama azınlıkta.
direk sıfır xmax 250 alırdım hiç değiştirmezdim.... değiştirmek aptallık bu motoru
Böyle bir forumda böyle bir anket açıp seçeneklere 1000rr seçeneği koyarsan açık ara 1000rr kazanır
Şuanki aklım olsa 250 cc lik motorla başlardim param olsaydi r25 ile 🤗
alıcaktık bi tane 85sx aman diyim ya varya şimdiye rossi olmuştuk hahahaha biz gittik güzel görünüyor diye saçma saçma motorlarla başladık çok pişmanım
suzuki vanvan 200 / 125
Seçenekler çok kısıtlı. Kriterler belirtilmemiş.
Motora başlanılan yaş önemli bir kriter. Şimdiki aklım şu an ki yaşımda olduğu için sanırım 250-400 cc aralığında birşey ile başlardım.
10-20.000 km sonra da 600 cc 2 veya 4 silindirli bir Sport Touring alırdım.
Ben 1000 rr dedim yahu orada hiç 250 ile 700 cc arası makine yok
Tabii ki bin Rr zaten fazla gaz acmayi seven bi insan degilim. Spor salonuna gittigim zaman da resimdeki abilere bakip,bunlar gibi olmak istemiyorum diyorum. kotu kotu bakiyorlar anlamiyorum.
Eğitimde 250cc Suzuki Cruiser ve 250cc Yamaha cross motosikletler vardı. Katılanların bir kısmı yıllardır büyük Harley kullanan amcalardı. Haliyle değişiklik olsun diye Yamaha'lari seçtiler. Hepsi çok beğendiydi. Önümdeki "I wouldn't mind having one of these" deyip motorun sağına soluna bakıp duruyordu. Bayağı bayağı sevdiydi herif.
Biz 50cc mopetle baslamistik, o zamanlar baska bisi yotku, sonra 251 Mzlere gecmistik ne gunler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)