şehir içi kaza yaptım.
şehir merkezinden tam hgs çıkarmış yola çıkmıştım.ilk ışıklardan sonra diğer ışıklara kadar yol boştu. önümde bir araba vardı . 'sağından geçsem mi? yok ama sağda park halinde çok araba var biri ani çıkar.' vs diye düşünürken(muhteelen gaz açıyordum ). bir araba ara sokaktan birden yola çıktı . önümdeki araba da birden frenledi.(tam da hatırlayamıyorum)ama aramızda çok mesafe vardı ve muhtemelen kafamda başka düşünceler olduğu için sert frenlemiş olabilirim. buna panik fren deniyormuş sanrım(?) sonradan abs olsa kurtarırdın diyenler oldu.ama malesef ben birden motorumun benden uzaklaştığını hissettim :D düştüm takla yada taklalar attım hatırlamıyorum ve metrelerce sürüklendim. sürüklenme hiç bitmeyecek sandım.şehadet getirmeye çalışıyordum: ) neyse ki arkadan bir araba falan gelip beni ezmedi. yada bir yere çarpmadım. ama beni kaldırdıklarında gögüs kafesim çok ağrıyordu. birileri kaskımı çıkarmaya çalıştı. engel oldum. her yerimin sağlam olduğunu anladığımda kaskı çıkardım. motoru da soramıyorum iyi mi diye :D ne garip bir duyguymuş. başıma o kadar çok insan ve polis toplandı ki. korku dolu gözler... her kafadan bir ses... ben kendimi geçtim milleti ikna etmeye çalışıyorum iyiyim diye. ambulans çağırmışlar. herkes şikayetçi ol birden önüne çıktı diyor. ben arada bir araba daha vardı diye hatırlıyorum ama polis dahil herkes iyi olduğumu görünce bu defa şikayetçi ol diye tutturdu. arabalar basıp gitmiş zaten. kimden ne diye şikayetçi olayım. hissettiğim duydu utançtı zaten:( neyse.. bi türlü kaçamadım ordan bacakların titriyor böyle gitme diyenler oldu o ara ambulans geldi. sonrasında tekrar motoruma bindim oradan bir an önce uzaklaşmak istedim. koruma takozu çok işe yaramış . gerçekten çizikler dışında neredeyse bir şey yok motorda. birileri sağolsun kaldırmış motoru. ben de de pantalon veya dizlik olmadığı için dizimde yara var. eldivenim dandikti parmaklarımda yara var ve haraket ettirirken ağrıyor. omuzum da keza. kazanın üzerinden bir gün geçti. bundan sonra nasıl hareket etmeliyim?
nasıl dersler çıkarmalıyım?
motora hemen binmeli miyim?
kaza videoları izlemeli miyim?
aklıma bir sürü şey geliyor?
ilk gün hep düştüğüm an flash backleri yaşadım.
kaza yaptığımı gizliyorum. gelip burada anlattım :D
şimdi de sevdiklerimi üzmeye hakkım var mı diye düşünüyorum.
Allah beterinden korusun tabi ki.
şöyle derler değil mi? 'düşmemiş motorcu yoktur, henüz düşmemiş motorcu vardır ' :p
kaza sonrası tavsiyelerinizi ve ruh halinizi paylaşabilirsiniz