millet motoru satar ev alır harbi akıllı motorcu yok diyorlar bazen doğru katılmamak elde değil
millet motoru satar ev alır harbi akıllı motorcu yok diyorlar bazen doğru katılmamak elde değil
Kardeşim al bence. Kullanma fırsatı bulmuşken al kullan satarsın her türlü. Yanlız fiyat hususunda biraz fazla gibi. Ayrıca unutma, o motor dört buçuk tane ns200 demek. Yani elinin ayarına dikkat et.
Aile buyuklerindeki mantık genellikle şudur takasta ev yavaş isliyorsa hem bizim oğlan motoru buyutucek der tolere ederler. Ama ev nakite giderse sen nakitle o motoru almak istersen motora o kadar para verilmez derler. Tabi piyasası daha düşük bı motorada bile bile lades denmez.Sahsi fikrim motorunu takas teklif eden arkadasta 1 taşla 2 kuş vurma derdinde.
Sen yanlis anlamissin olayi kardesim bosver :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Dedigin ve dedigim gibi fiyatya biseyler yapmasi lazim ustaya da goturup baktiracam zaten ne kadar eder gibisinden burda konu acmadan once olur kafasindaydim ama herkes cok dedi fiyata
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Onu ben de farkettim konusmasindan zaten hem senin isin gorulsun hem benim diyordu en son haha 75 + motor diyordu 80 + motora cikarayim onu motorun ederi 30 bin vardir herhalde?
mantıklı takası kabul edin ama fiyatta esneklik isteyin. motorunu fazla rakama saymıs sanki
Ne motor
Ne ev
Ne araba
Nede tarla
Varsa yoksa Arsa..arsa..
Mt09 ???? Yaş kaç ? Bence asla bu takas yapilmamalı ( genç iseniz ) piyasanın yükseğine takas diye itelemeye çalışıyor. Sizde takas fiyatını yukseltin g.t gibi kalsın. Bosverin bu işi
Motor güzel motor ama şöyle diyim çoğu insanın dedi gibi uç beş kere yüksek cc kullanmakla olmuyor alışamıyosun. Şöyle anlatıyim başımdan geçeni size benim kuzeninin motoru 125 lik vardı onu iki kere sürdüm bi günü bana verdi. Ben 125 cc olmasına rağmen kamyonun altında alıyodum soluğu ki bu 900 cc güçlü bi makine dwmem o ki çok riskli ben 125 te böyle zorluk yaşadım cup tan geçince siz 200cc denir 900 e geçince kim bilir başınıza neler gelir bence almayın derim risk oranı çok yüksek.
Herkese tesekkurler arkadaslar. Is iptal oldu zaten kesin degildi fiyati yukselttim vazgecti. Iyi kotu yorumlariniz icin tesekkur ederim ♡
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)