Sene sanırım 2015 idi hatta buradan ifşa bile edebilirim, Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü'nü aramıştım " Sarı plakasız bir motosiklet var ve 1 haftadır aynı yerde " ekip yönlendirebilir misiniz ?
Aramız da araba ile 5 dk falan, anlatıyorum işte şu sağlık ocağının buradayım, polis diyor ki " bana tam cadde, mahalle , numara ver çat ! kapıyor yüzüme "
Neyse diyorum, ertesi gün oluyor arıyorum " dün de aradım, böyle böyle bi durum var, yer şurası mh. cad. no. şurası ", " biz bakarız diyor çat ! " kapatıyor.
Ertesi gün oluyor, " yahu diyorum 3. arayışım hala bu motosiklet burada ve plakası yok ", hattın ucunda " ekiplere iletiyorum çat ! kapatıyor "
Ertesi gün oluyor " yahu diyorum bu belki çalıntı, belki biri bu motosikleti arıyor, şase numarasını bulup vereyim, yapalım bir şeyler " , " ekipler bakacak çat ! kapatıyor "
Böyle yaklaşık 2 - 3 hafta geçti, kış geldi, sonra ilkbahar oldu motosiklet hala orada idi .. Yer yer sırf değişen bir şey olacka mı ? diyerekten aradım .. hiç bir şey olmadı.
------------------------------------------------
Kıssadan hisse ; Ben sabit duran bir plakasız motosiklete bir şey yaptıramadım, bilmiyorum siz hareketli olana yapabilir misiniz