geçmiş olsun! acil şifalar dilerim
geçmiş olsun! acil şifalar dilerim
Reis sende maxi scooter vardi,ne ara ufak motora geçtin?
Hem kücük teker,hemde 105kg agirlik.zamaninda kiralamiştim arkasi hafif motordur.
Çok geçmiş olsun,aman dikkat.
Çok kısa mesafeli Bindiğim için, küçük cc motosiklet ile takas ettim. Sattığım çocuk kaza yaptı. 6 ay yatmak zorunda. Kalça kemikleri kırıldı. Kaburgaları kırılıp ciğerini deldi. Satelis 500 motor hurda şu anda.. Kendisini çok uyardım. Malossi set var gazı çok açma diye. Ben Şuan sym 125ile devam. Önümüzdeki aylarda piaggio X8 200ie alacağım.
Selamlar.
Geçmiş olsun. Daha kötüsü olmadı diye şükretmekten başka çare yok. Acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun, ciddi badire atlatmışsınız. Sorunsuz sıkıntısız en kısa zamanda iyileşirsiniz umarım.
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Bende de ayakkabı ve dizlik(veya pantolon) harici ekipmanlarım full ama çok korkuyorum düşerim diye. Bütçemi gelecek ay denklersem ayakkabı ve pantolon işini bir şekilde halletmeye çalışacağım.
Who's gonna stop us!
Bu kadar düşük süratle bu kadar hasar nasıl oldu anlamıyorum. Büyük geçmiş olsun. Ders olması açısından nasıl olduğunu, neyi yanlış yaptığınızı vs anlatır mısınzı?
Bildiğim kadar yazarım. Öncelikle 4,5 metre kuru dere yatağına uçtuğum ve bir kayaya çarparak durduğum için bu kadar yaralandım onu söyleyeyim.
1. Küçük Tekerlek çapı. Altınızdan gitmeye müsait.
2. Yol kalitesi. Mıcır,toprak ve bunlar asfalt üzerinde daha kötü. Bu yolu defalarca bildirmişler. Facebook Haberlere çıkmışım orada okudum. Daha önce iki motor bir bisiklet ve bir araba düşmüş.
3. Sağa eğimli yokuş aşağı virajlı kaldırımsız, korkuluksuz yol.
Ve en önemlisi 800 metre gideceğim diye tam ekipman giymemek.
İyi geceler.
geçmiş olsun
bir yakının evde dana kaval kemiğinden kemik suyu çorba yapsın en iyi ilacın bu sakın ihmal etme
Cok gecmis olsun.. Allah beterinden korusun
SAZMAN çok geçmiş olsun, en büyük kazanız bu olsun
Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Ekipmanın kıymetini bir kere daha anladık.
Çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)