Değeri Bilinmeyen Motosiklet ! : SUZUKİ SV 650 A ABS
Reklamlar
-
Herkese merhaba !
Değerinin bilinmediğini kanaatinde olduğumuz ,2 silindirli çok güzel bir sokak motosikleti Suzuki SV 650 A.
UYARI : Apaçiliğe yatkın olduğundan biraz yaramazlık yaptık,sakın ha evde denemeyin
İyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=cDkGq9mSMg8
Reklamlar
-
Değerinin bilinmeme sebebi motor bloğunun artık çağ dışı kalması. motosiklet markalarının içinde en yeniliklere kapalı markası belki de Suzuki. Yıllardan beri aynı motor blokları farklı giysilere giydiriliyor hiçbir değişiklik yok
-
Şeklini şemalini çok sevdiğim bir motosiklettir. Benim için nokta vuruşu video olmuş. Eline, emeğine sağlık.
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Değerinin bilinmeme sebebi motor bloğunun artık çağ dışı kalması. motosiklet markalarının içinde en yeniliklere kapalı markası belki de Suzuki. Yıllardan beri aynı motor blokları farklı giysilere giydiriliyor hiçbir değişiklik yok
Gerek var mı ki? Benim meslekte "çalışıyorsa dokunma" prensibi esastır, gâvurlar buna "if it ain't broke, don't fix it" diyorlar
-
Motosiklet güzel de MT serisi ezdi geçti rakiplerini...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Motosiklet güzel de MT serisi ezdi geçti rakiplerini...
Fiyat farkı çok fazla, dolayısıyla rakip olamıyor MT'ye...
-
Başka yönlerini bilemem, denemedim ama tip olarak MT'yi döver.
-
Naked motosikletten ne estetik bekliyoruz Allah aşkına? Hepsi birbirinden tipsiz.
-
Videodaki motosikletin malum sitede satılık olması ne kadar ilginç. Test motoru imiş.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
02 Temmuz 2019, 09:03
Metincim eline koluna sağlık çok güzel olmuş video .. Sen bakma kimselere çok emin adımlarla ve güzel ilerliyorsun.
-
02 Temmuz 2019, 09:08
Suzuki ve Kawasaki nin Türkiye distributorleri ülkenin en kötü Japon Distributorleri oldukları için Suzuki den bir cacık olmaz diyorum..Fiyatlama yanlış, model skalası yanlış, ssh yanlış yanlışta yanlış.. 3 gün bir motoru getirip sonra getirmeyen markadan güvenipte 50 bin TL verip motor alınmaz..
-
02 Temmuz 2019, 09:15
Agzini topla kim oldugunu saniyorsun abs li motor kotu olurmu
-
02 Temmuz 2019, 09:28
Yanlış fiyat politikasına kurban giden bir model, yoksa yurt dışı incelemelerinde şimdiye kadar motoru inceleyipte beyenmeyene rast gelmedim
bir de sanırım yurt dışında bedevadan biraz pahalı
-
02 Temmuz 2019, 10:00
Evet fiyat politikası yanlış; yurtdışında MT-07'den acık ucuza satılan bir model, burada 10.000 fark var, satması mümkün değil. Heder edildi burada...
-
02 Temmuz 2019, 11:42
Motor bloğunun nesi kötü ki? Kağıt üzerindeki değerleri çok iyi. Ayrıca yolda da harika gidiyor. Buna nazaran hakikaten 3,8 lt yakıt tüketimi var. Bir alt vergi dilimi de artısı.
-
02 Temmuz 2019, 11:49
suzuki ile kawa nın tek handikapı servis ve fiyat politikası. Yoksa hondayı da yamahayıda döver makinaları.
-
02 Temmuz 2019, 13:14
öne bakan silindirden çıkan egzoz borusu bir tek bana mı çok çirkin geldi?
-
02 Temmuz 2019, 13:20
foxtrot adlı üyeden alıntı
Evet bence de çirkin ama çözümü var; V Strom'un alt kapakları bire-bir uyumlu, takılınca görüntü hoş oluyor. Burada yapan bir arkadaş vardı, o ek olarak bir de SV650X'in ön siperliğini de sipariş edip taktırmıştı. Gayet hoş oluyor...
Ahanda buldum mesajları:
https://www.motosiklet.net/forum/mot...ml#post4448275
https://www.motosiklet.net/forum/mot...ml#post4468134
-
02 Temmuz 2019, 13:22
foxtrot adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum size, forumdan bir arkadaşımız vstrom kartel korumasını uygulamıştı, güzel duruyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Cyan adlı üyeden alıntı
Evet bence de çirkin ama çözümü var; V Strom'un alt kapakları bire-bir uyumlu, takılınca görüntü hoş oluyor. Burada yapan bir arkadaş vardı, o ek olarak bir de SV650R'ın ön siperliğini de sipariş edip taktırmıştı. Gayet hoş oluyor...
Aynı anda yazmışız benzer şeyleri üstad
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
-
02 Temmuz 2019, 13:23
MimTolga adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum size, forumdan bir arkadaşımız vstrom kartel korumasını uygulamıştı, güzel duruyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Aynı anda yazmışız benzer şeyleri üstad
Mesajı güncelledim, ilgili paylaşımları ekledim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler