Evet abs gereksiz kalite sistemin oyunu
zaten biz hepimiz yarış motorcusuyuz özel eğitimlerimiz her hafta düzenli ya bize gerek yok
O kadar arge yalan
😂😂😂
Evet abs gereksiz kalite sistemin oyunu
zaten biz hepimiz yarış motorcusuyuz özel eğitimlerimiz her hafta düzenli ya bize gerek yok
O kadar arge yalan
😂😂😂
şenlik var koşun..
2 haftalık çekirdek/patlamış mısır stoğu yaptım. konuyu okuyorum şu an. bu pilav çok su kaldırır.
Kelaj temkinli girişiyor konuya. Evden çıkacağım da sürekli son anda birşeyler oluyor, bu arada da konuyu takipliyorum
beyler konuyu bulandırmayın. büyük kavga var, aradan çıkın..
abs fren mesafesini uzatmaz zaten teker kitlendiğine devreye giren bir sistem. teker kayacağına freni salıp tekrar tutuyor. ABS'li motorda abs sürekli devrede değil yani ABS siz motorda düzgün fren yapabiliyosanız abs li motordada abs'yi devreye sokmazsınız ABS siz motordan farkı kalmaz.
Her ABS sistemi aynı değil ama tabii. Çözünürlüğü çok önemli eski abs ler cidden salıp salıp tutuyor ama kaliteli gelişmiş bir abs sisteminde böyle sorunlar yok.
Hayatinda abs li.motor kullanmismi sorun bakalim adamim motoru kuba falcon ne nalasin abs den arka fren bile kampanadir ucakmisin sen iyi bak kendine
slip on ise pek birşey olmaz komple headerstan egzozsa yazılım/powercommander gibi çözüm ve performans hava filtesi ile de desteklemek lazım bu da yakıt tüketiminde artışa neden olur ama performans artar.
komple egzoz takıp yazılıma dokunmazsan sadece alt devirler düşmez aynı zamanda afr yi fakire çeker ki motor için zararlı. fakir afr de çalışan motorda hem cht yani silindir ısısı hem de egt yani egzozdaki ısı artar ki bu da motor için oldukça istenmeyen bir durum. Modifiyeli araçlarda gördüğünüz o ek göstergeler bunun içindir sürenler egt'yi aft'yi takip eder ki motor kırılmasın. sırf egzoz taktığınız için motor kırılmaz ama remap yapmadan takacağınız egzozun faydadan ziyade zararı olacağını bilin.
Angry bördcüm MurTaza 7 nin fotolarını at şuraya da ortam bir şenlensin
fiyatları arttıran euro 4 oldu bence euro 4 yokkende abs olan motorlar vardı euro 4 muhabbetinden sonra çok yükseldi
Lütfen gerçekçi ve ciddi yorumlarla bu boş konuyu komedi-trol çizgisinden saptırmayalım...
@İstanbu_gezg performanstan mı düşmüş sanki? Konuyu görünce ezer geçer demiştim ama...
Kullandığımız motorların tamamı yerli ve milli sermaye de sadece abs üniteleri kapitalist sistemin oyunu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)