SİNİR BOZUCU MOTOSIKLET ILANLARI
Reklamlar
-
29 Haziran 2019, 16:35
Reklamlar
-
29 Haziran 2019, 22:14
Bi de şey var adam pislik içindeki motorunun 2 3 tane fotosunu çekip açıklamaya sadece detaylı bilgi için arayınız yazıyor.böyle adamlardan bişey alınmaz.daha ilana özen göstermeyen adam motoruna özen gösterir mi🤦♂
-
29 Haziran 2019, 22:35
Benim de gıcık olduğum tabirler;
*Dosta gider.
*Gırtlak dolu.
*Full+Full
*Mişel lastik (Michael da denebiliyor)
*Akrep (Akrapoviç)
*Sigorta şişirmesi çıtır hasar.
*Gel, al, bin, git.
*Tr'de tek (Daha ülkesinin ismini tam yazmaktan imtina ediyor p..evenk)
*Daha dolusu yok.
vs daha uzar bu..
-
29 Haziran 2019, 22:38
tommygun adlı üyeden alıntı
*Dosta gider.
*Gırtlak dolu.
*Full+Full
*Akrep (Akrapoviç)
*Gel, al, bin, git.
*Daha dolusu yok.
vs daha uzar bu..
Kuba çita 180 Ar gold
Tekerde 20 beygir
Basık
Alt motor Gergin
Kalkişta cbr yer.
-
29 Haziran 2019, 22:44
levend84 adlı üyeden alıntı
Kuba çita 180 Ar gold
Tekerde 20 beygir
Basık
Alt motor Gergin
Kalkişta cbr yer.
Bu aralar 125'lik cg'lere bakıyorum. Bir tane denk getirmek lazım. En kırmızısından
-
30 Haziran 2019, 01:01
Angrypower adlı üyeden alıntı
Bu aralar 125'lik cg'lere bakıyorum. Bir tane denk getirmek lazım. En kırmızısından
O zaman,
125 lifan dragon oneririm,cidden çok sağlam motordur.
Pişman etmez
-
30 Haziran 2019, 01:24
-
muratgumus00 adlı üyeden alıntı
Bi de şey var adam pislik içindeki motorunun 2 3 tane fotosunu çekip açıklamaya sadece detaylı bilgi için arayınız yazıyor.böyle adamlardan bişey alınmaz.daha ilana özen göstermeyen adam motoruna özen gösterir mi♂
Dediğin gibi bari güzel fotoğraf koy
-
Temiz motor yazıp motora bakmaya gittiğinde sağlam grenaj olmaması 🤬🤬
-
01 Temmuz 2019, 14:06
tommygun adlı üyeden alıntı
*Dosta gider.
*Gırtlak dolu.
*Full+Full
*Akrep (Akrapoviç)
*Gel, al, bin, git.
*Daha dolusu yok.
vs daha uzar bu..
“Satışa hazır mermi”
Direkt ilanı eleme nedenim.
-
01 Temmuz 2019, 17:50
gurkan_k2 adlı üyeden alıntı
Gürkan arkadaşım kesinlikle ilanlar konusunda haklısın, ben de aynı fikirdeyim.
Ama benim de senin için hoşuma gitmeyen bir şeyi söyleyeyim, ben doğru olanı söylemeden edemem, malum videoyu bostancı'da çekmişsin, sahilden üst bostancı'ya her yerde neredeyse ters yönde gitmişsin, hem de bu kuralsızlığını büyük bir rahatlıkla ifşa etmişsin, ben de en çok bu tip işler yapanlara uyuz ve sinir oluyorum, insanlara bunu izleyecek hevesli gençlere, daha motorla tanışmamış insanlar kötü örnek olmak mı amacınız! Bu mu motor felsefeniz! tek gaye başkalarını eleştirirken başka şeylerin umurunuzda olmaması mı? O gittiğin yollarda çocukluğum geçti, motorla eğer düzgün gitmek istesen çok az trafiğe takılırsın ama sırf o bir dakika fark için yaptığını, bir başkasının ayıbını anlatırken kendi ayıbını yaparak göstermişsin, hiç yakışmıyor!
-
01 Temmuz 2019, 19:17
emre xt125 adlı üyeden alıntı
“Satışa hazır mermi”
Direkt ilanı eleme nedenim.
Benim de o tip ilan sahibine telefon açıp "o mermi g.tünde patlasın" diyesim geliyor.
-
01 Temmuz 2019, 22:05
Metela adlı üyeden alıntı
Gürkan arkadaşım kesinlikle ilanlar konusunda haklısın, ben de aynı fikirdeyim.
Ama benim de senin için hoşuma gitmeyen bir şeyi söyleyeyim, ben doğru olanı söylemeden edemem, malum videoyu bostancı'da çekmişsin, sahilden üst bostancı'ya her yerde neredeyse ters yönde gitmişsin, hem de bu kuralsızlığını büyük bir rahatlıkla ifşa etmişsin, ben de en çok bu tip işler yapanlara uyuz ve sinir oluyorum, insanlara bunu izleyecek hevesli gençlere, daha motorla tanışmamış insanlar kötü örnek olmak mı amacınız! Bu mu motor felsefeniz! tek gaye başkalarını eleştirirken başka şeylerin umurunuzda olmaması mı? O gittiğin yollarda çocukluğum geçti, motorla eğer düzgün gitmek istesen çok az trafiğe takılırsın ama sırf o bir dakika fark için yaptığını, bir başkasının ayıbını anlatırken kendi ayıbını yaparak göstermişsin, hiç yakışmıyor!
Eleştirini kaale alırım hocam eyvallah
-
01 Temmuz 2019, 22:46
O ilanlara benimkini de ekleyebilirsiniz. Artık saçma tekliflere ve pazarlıklara sıkılınca sonu böyle oldu. Özellikle ilk paragrafa dikkat diyeyim. Adam 4-5 yaşında motosiklet alacak, mağazadan sandıktan çıkıyor da kusur arıyor gibi davranıyor. Motosikleti zorla satıyormuşum edalarına cevaben düzenlenmiştir. Almak isteyene pazarlıksız gerçek fiyatıdır. İsterseniz 1 TL altına teklif vererek alınacak cevabı görebilirsiniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9551856/detay/
-
02 Temmuz 2019, 22:42
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
O ilanlara benimkini de ekleyebilirsiniz. Artık saçma tekliflere ve pazarlıklara sıkılınca sonu böyle oldu. Özellikle ilk paragrafa dikkat diyeyim. Adam 4-5 yaşında motosiklet alacak, mağazadan sandıktan çıkıyor da kusur arıyor gibi davranıyor. Motosikleti zorla satıyormuşum edalarına cevaben düzenlenmiştir. Almak isteyene pazarlıksız gerçek fiyatıdır. İsterseniz 1 TL altına teklif vererek alınacak cevabı görebilirsiniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9551856/detay/
Seninkide baya bi degisikmis yani bu kadar detayli ilan yazanida görmedim. Ben okumaya üşendim vallahi
-
04 Temmuz 2019, 19:20
Seninkide baya bi degisikmis yani bu kadar detayli ilan yazanida görmedim. Ben okumaya üşendim vallahi
Ve hala arayıp mesaj atıp şusu varmı busu nasıl diye soran var
-
04 Temmuz 2019, 19:46
Butarz ilanlarla pek muhattap olmayın bence.%80lik bir grubun satmaya niyeti yok hayal dünyasında yaşıyor.Yazdığı fiyatlara satılamayacağı bariz belli.Kalan %20lik grubun ilanlarına bakın.Gerçekten satma niyeti olan,ötvden zengin olucaz kafasında yaşayan insanların motorlarına bide ağustos sonu eylülde bakın.Her yaz aynı keriz avı.
-
04 Temmuz 2019, 20:08
bi açıklama yazaydın yiğidim.
-
04 Temmuz 2019, 23:45
Bir de benim ilanım var.
Bakalım bunda da bir saçmalık bulacak mısınız. Eleştirilerinizi dikkate alacağım. Yoksa buraya atmazdım linki zaten.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1966228/detay/
-
05 Temmuz 2019, 00:42
espresso adlı üyeden alıntı
Gayet güzel. Bu tarz ilanlar benim için hep daha önde olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)