İlk çevirmemde polis eziyordum
Reklamlar
-
28 Haziran 2019, 22:45
Merhaba,
Motoru ve ehliyetimi aldığımdan beri ilk defa polis bana dur yaptı hep jandarma polis kontrol noktalarında durayım mı diye çevirme işareti yapardım parmakla bana devam et derlerdi tubalar da iken neyse bugün şehir içi pantolon hariç kask mont eldiven 650cc evrakları tam motor ile gideceğim eski hastane mevkiinde bir araba arkamdan ölümüne selektör yapıyor hafif yavaşladım arkama baktım neden diye neyse önümde polis sote yatmış sirenleri kapalı ama 6 polis var ekip arabaları ilerde gizliden çeviriyor motor dur dur diye bağırdı sanki durmayacam gibi önüme atladı 30-35 km hızım idi (2. Viteste idim gerçi) neyse durdum.
Polis- beni ezecektin diye bağırdı!
Ben- iyi akşamlar sizlerede
Ben- kaçacak değilim abi önüme arabanın önünden atladın hata sizde dedim. Neyse stop edip geçtim sigara yaktım bir tane sivil dikiliyor ben onu vatandaş sandım bana evrakların var dimi abisi dedi bende var abi dedim polis canımı sıktı ölecek gidecek öyle atlanır mı ya dedim
-çeviren polis geldi: plaka var mı
Ben- evet var arkada
Ben- ruhsat vereyim mi?
Polis- ehliyet yeterli
Polis- evrakları tamam amirim
Vatandaş sandığım (meğer polis) tuba koyun
İyi yolculuklar
Ben- iyi vazifeler
Sanırım çok kaçan oluyor bu polislerde aradan o yüzden çıktı geriden çevirme var diye dönen olmasın diye ama yaptıkları yanlış yani neyse ilk çevirmemi de atlattım
Reklamlar
-
28 Haziran 2019, 22:51
Eee?
-
28 Haziran 2019, 22:56
Sıkıntı yok sonra hatalarını anladılar
-
28 Haziran 2019, 23:11
Adam guldur güldür mesut eniste gibi
-
28 Haziran 2019, 23:25
Egzozlu büyük motorlar egzozdan dolayı hiç durmuyor çok kez şahit oldum haksız değiller
-
28 Haziran 2019, 23:55
motohazar adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Motoru ve ehliyetimi aldığımdan beri ilk defa polis bana dur yaptı hep jandarma polis kontrol noktalarında durayım mı diye çevirme işareti yapardım parmakla bana devam et derlerdi tubalar da iken neyse bugün şehir içi pantolon hariç kask mont eldiven 650cc evrakları tam motor ile gideceğim eski hastane mevkiinde bir araba arkamdan ölümüne selektör yapıyor hafif yavaşladım arkama baktım neden diye neyse önümde polis sote yatmış sirenleri kapalı ama 6 polis var ekip arabaları ilerde gizliden çeviriyor motor dur dur diye bağırdı sanki durmayacam gibi önüme atladı 30-35 km hızım idi (2. Viteste idim gerçi) neyse durdum.
Polis- beni ezecektin diye bağırdı!
Ben- iyi akşamlar sizlerede
Ben- kaçacak değilim abi önüme arabanın önünden atladın hata sizde dedim. Neyse stop edip geçtim sigara yaktım bir tane sivil dikiliyor ben onu vatandaş sandım bana evrakların var dimi abisi dedi bende var abi dedim polis canımı sıktı ölecek gidecek öyle atlanır mı ya dedim
-çeviren polis geldi: plaka var mı
Ben- evet var arkada
Ben- ruhsat vereyim mi?
Polis- ehliyet yeterli
Polis- evrakları tamam amirim
Vatandaş sandığım (meğer polis) tuba koyun
İyi yolculuklar
Ben- iyi vazifeler
Sanırım çok kaçan oluyor bu polislerde aradan o yüzden çıktı geriden çevirme var diye dönen olmasın diye ama yaptıkları yanlış yani neyse ilk çevirmemi de atlattım
Masumiyete bakın ya. Böyle motosikletcileri öpüp alna koymak lazım. Çok sıradan basit bir olayı nasıl heyecan ile anlatmış. Merak etmeyin 200 çevirmeden sonra nereden çıktıklarını umursamiyorsunuz
-
29 Haziran 2019, 00:23
-
29 Haziran 2019, 00:28
İlk abi nasıl unutulsun 2-3. Olsa umrumda olmaz
-
29 Haziran 2019, 06:51
Polise çarpsaydın hakikaten değişik bir anı olurdu.
-
29 Haziran 2019, 07:51
Laf açılmışken ben de bir anımı paylaşayım. Geçenlerde yemek yiyorken bir lokma boğazıma takıldı, az kalsın boğulup öleceğim zannettim. Ama sonra geçti.
Bunun yüzerken boğulma, yirmi yaş dişi çektirme, ve küçük çaplı deprem deneyimi versiyonları da mevcut. Çok ilgi olursa severek paylaşırım.
-
29 Haziran 2019, 08:18
filmlerdeki cool genc edasıyla sigara yakmalar fln
ben hala anlamadım durumda bir gariplik mi var adamı ezecekmişsin işte
-
29 Haziran 2019, 08:33
ilkler unutulmaz
-
29 Haziran 2019, 10:07
https://www.turkdilbilgisi.com/noktalama-isaretleri/noktalama-isaretleri.html
-
29 Haziran 2019, 10:18
Geçen hafta Silivri bölge trafik denetleme önünden çıkıyorum. Polis koşarak arkadan bağırdı. MT-07'ye baktı. Kurye misin dedi? Walla kendimi zor taşıyorum deyince evraklarımı alıp, koşarak amirine gitti.
-
29 Haziran 2019, 10:20
arnoldstirru adlı üyeden alıntı
https://www.turkdilbilgisi.com/noktalama-isaretleri/noktalama-isaretleri.html
Katılıyorum.
-
29 Haziran 2019, 10:20
Ben 'tuba' ne onu merak ettim. Sanırım cansız bir varlıktan bahsediliyor.
Bir ara kız arkadaşı var sanırım arkasında dedim ama bu 'tuba' başka 'tuba' olsa gerek.
Bir ara siz hep Tuba'lardayken polis çeviriyor sandım ki o daha bir fena.
Sanırım doktora görünmeliyim.
-
29 Haziran 2019, 11:36
"tuba koyun" kısmını anlamadığım için taşlar yerine oturmadı bende.
-
29 Haziran 2019, 11:41
hasmet adlı üyeden alıntı
Laf açılmışken ben de bir anımı paylaşayım. Geçenlerde yemek yiyorken bir lokma boğazıma takıldı, az kalsın boğulup öleceğim zannettim. Ama sonra geçti.
Bunun yüzerken boğulma, yirmi yaş dişi çektirme, ve küçük çaplı deprem deneyimi versiyonları da mevcut. Çok ilgi olursa severek paylaşırım.
siz paylaşın ben okuyup beğenirim
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
29 Haziran 2019, 15:19
Türkçen çok kötü. Dil bilgisi imla kuralı yok. İnsan bu yazdıklarını okurken zorlanıyor. Ben ilk kısmından sonra devamını okumadım. Moderatör ve adminlerin bu gibi durumlarda kontrol Edip gereken müdahale de bulunması gerekir diye düşünüyorum.
-
29 Haziran 2019, 17:20
Arkadaş heyecanlandığı için, o heyecanı yaşamamız için, tek nefeste okumamız için nokta koymamış. Paragraf başlarında büyük harf kullanan birinin bunu bilmemesi mümkün değil zira.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)