Herkese selamlar,
Başlıkta bahsetmek istediğim üç konunun anahtar kelimelerini verdim. Öncelikle yaklaşık 4-5 aydır Hero Hunk 150 sahibiyim ve şehir içi, cadde gibi yerlerde 500 km'e yakın tecrübem bulunmakta. Anlaşılacağı üzere pek fazla sürmüşlüğüm yok ve henüz otoban tecrübesi edindiğimi söyleyemem.(1-2 kere şile yoluna bağlandım o da ümraniye-tepeüstü arası )
İş yerim Levent'de, staja başladım yakın zamanda, ben ise Dudullu'da oturuyorum. Bilindiği üzere de 2.köprüde bakım çalışmaları başladı ve bugün neredeyse 2 saat sürdü varmam. Benim isteğim motosikletimle işe gidip gelebilmek, bunun için daha önce ne otoban tecrübem var açıkcası ne de pek kendime güvenim var. Bu konu ile ilgili sizce nasıl ve nerede pratik yapmam gerekir? Köprü çalışmasının olması acemi birisi için daha fazla zorluk yaratır mı? Konu hakkında başka neler önerebilirsiniz?
Ekipmanlarım tam; kask, mont, dizlik, eldiven, bot.
Mesela öncesinde bir kaç sefer Şile'ye gidip gelmek tecrübe edinilmesi açısından fayda sağlar mı? Çünkü Şile yolu bana hep çok boş geliyor, karşıya geçmek ile aynı tecrübeyi sağlamaz diye düşünüyorum. Ancak okulum da Şile'de oraya gidip gelebilmek için de ayrıca önerilerinizi alabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.