Güzel görünüyor hayırlı olsun
Güzel görünüyor hayırlı olsun
Çok hoş ve oturaklı olmuş, çakma durmamış.
Modifiyenin dışında, egzozlar, jantlar, sele, depo, far grubu gerçekten kaliteli duruyor.
Parça sorunu yaşatmayacaksa, fiyatına göre gerçekten güzel bir tarzı var.
Karter koruması anladığım kadarıyla aluminyum. O parça mat siyah renge boyanırsa güzel olur. Düm düz bir parça . Pek estetik değil. Başka model motorlardan bir koruma uydurmak düşünülebilir.
Hocam çok güzel belki far'a sarı folyo çekmek güzel olabilir.
Bıraktığın fotolar görünmüyor bend e..link mi var?
Cafe racer kültürünün doğduğu yerdir İngiltere. Arkadaşın konsepten kastı o. Farklı bir yere çekmek doğru değil bence.
triumph yazmasa daha iyiymiş triumphten aşağı kalır biryeri yok çünkü üstünde yamaha motoru var yamaha srv 250ye benziyor. güzel olmuş gülegüle bin
Görüyor olmanız lazım bir problem yok keza kontrol ettiğimde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:39 ----------
Dün akşam bir 50 km kadar şehir içinde yol yaptım, 50 km sonunda ise popo diye bir şey kalmadı bu motorun selesi çok sert. Mutlaka bir çözüm lazım seleyi yumuşatmak için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:50 ----------
Ön far teknolojisi motorun tarzı itibariyle led değil fakat arka stop ve park lambasını led yapmışlar.. Ön far aydınlatması ve selektör yapıldığında araçların bunu fark etmesi güzel ama biraz sınırlarda yani çok çok kuvvetli bir aydınlatması yok..Sarı folya işini ben de düşündüm fakat ciddi anlamda far aydınlatma performansını azaltabilir o yüzden şimdilik düşünmüyorum, fikir için teşekkürler.
Bahsettiğiniz aksesuar amyant bezi değil, cam elyafıdır. Asbestos (asbest/amyant) içermez, yüksek ısıya dayanıklıdır çünkü camdan imal edilir. Yani sağlığınıza; gözünüze veya elinize batmadığı sürece herhangi bir olumsuz etkisi yoktur diyebiliriz. Avantajı ise uygulandığı noktada ısı kalkanı vazifesi görmesi ve egzozun ısısını daha geç salmasına imkan tanımaktır ki ikinci etki pek istenmez. Kısacası kol bacak yanmasın, kablo değerse erimesin diye kullanabileceğiniz güvenli bir aksesuardır.
Motosiklet çok yakışıklı, çok tatlı olmuş. Elinize kolunuza sağlık.
Sanki üretici firma motosikletin kusurlarını düzeltip son halini vermiş, satışa hazırlamış gibi güzel duruyor. Çok yerinde ve güzel dokunuşlarla tam yerini bulmuş.
Herşeyden önce bu bir kişiselleştirme projesi. Yani siz beğendiyseniz konu kapanmıştır. Güle güle ve zevkle kullanın
...
R3 evo var mondial de ona da bmw yapıştırıyorlar ama blok mondial kalıyor
Dokunuşlar yerinde olmuş gayet güzel duruyor. Ancak arka sele kumaş gibi duruyor sanırım renginden dolayı bana öyle gelmis olabilir. Gözüme batan tek yer orası oldu.
Teşekkürler, sele süet benzeri bir kumaştan yapılmış ve sele ile ilgili bir şeyler yapmak niyetindeyim zaten hem yumuşatmak için hem de belki görüntüye de el atmış oluruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
Rx3’ün sadece bmw logosu takarak bmw’ye Benzemesi sanki biraz zor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
Sadece bir logo ile rx3’ün bmw’ye benzemesi biraz zor olsa gerek rx3’ün her yerinde marka model stickerları var çantalarda da yazıyor ve çok plastik plastik duran bir motor bana göre. Ses desen o da yok.
Çok başarılı ve tatlı bir görsel değişim olmuş. Değişimde fazla abartıya kaçmamanız da doğru tercih, tam tadında olmuş.
Şu anki haliyle gerçekten iyi. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
Stock egzoz ile ses şu anda bu şekilde benim en çok beğendiğim kısımlarından biri motorun sesi.. Videoyu akşam kapalı garaja girdiğimde çektiğim için çok karanlık kusura bakmayın.. Ama zaten bu videoda önemli olan da ses
Yav bende bu konuyu gordugumde ne guzel yapmıslar dıyodum fakat sımdı orjınalıyle karsılastırdımda bı tek sticker atmışın üstüne konuyu kilitleyin arkadasıda banlayın lutfen kalabalık yapıyor @Levent göreve lütfen
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)