süper yazı acayip güldüm... teşekkürler
süper yazı acayip güldüm... teşekkürler
Dorado V5
Çok güzel komik olduğu kadar, bir o kadarda gercekçi bir yazı
Disk kilidi mevzusuna katılıyorum. Anahtarı motorun üzerinde otoparkta bırakıp geldigimde motorun aküsünü bitmiş vaziyette bulan birisiyim ki disk kilidini nasıl unutmayım! İşten güçten dertten sorundan şu genç yaşımızda deli dana olucaz walla 3 defa unuttum ve bastım Çaat! durdu. Ama allaha şükür ön frene hiçbir hasar vermedi. Umarım unutmam artık dicem ama gene unuturum biliyom ben kendimi
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Çok güzel bir yazı.Ellerinize sağlık hocam....
Saygılarımla...
1. 7. ve 16. maddeleri çok benğendim.
ayrıca 21. maddedeki arif benim kuzenim oluyo kendisi.
İyiymiş ya sevdim... Paylaşım için teşekkürler.
Okan ACAR
Bu tip çok faydalı yazıların forumda daim olması zaman aşımına uğramaması gerekiyor.
ZUhahahahahah harika olmus tebrik ederim......
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
yazılanların birtakımını bende yaşadım ama yaşamadıklarımında mantıklı yazıldığı kanısındayım aklımın bir köşesine kazınır umarım ezberlemek lazım bu maddeleri
bir kaç kere verilmiş sanırım....Genede güzel yazı..Yazana teşekkür...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Paylasim icin tesekkurler. Ben de bu yaziyi gecen haftaki Hurriyetin otoyasam ekinde okudum. Ayse Sule Bilgic kosesinde yer vermisti bu yaziya. Yazi guzel de Tek teker Arif`i niye inkar etmisler anlayamadim.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
önceden de okumuştum ama eskiyi yaad ettim saol paylaşım için
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
bu uyarıları bilmeyen saten motor kullanmasın,benim şimdi aklıma gelen en az 30 madde uyarı daha var ama bilen saten biliyo bilmeyen de motorun üstüne çıkmasın derim
<%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::
güvenli sürüş, korumaların önemi veya yeni başlayanlara ustalardan tavsiyeler tarzında onlarca yazı gördüm ama hiç biri olaya böyle yaklaşmamıştı çokta doğru tespitlerde bulunulmuş paylaşım için teşekkürler
"1. Vites degistirirken halen beyninden seninde duyabilecegin bir sekilde diger uzuvlarina "2nci vites birin ustundeydi" seklinde komut gidiyorsa, kaskinin ve diger malzemelerinin uzerinde oldugundan emin ol."
Hahaha çok güldüm yaa... Motoru ilk aldığım günü hatırladım.
"Racing kullaniyorsan arkana erkek arkadasini alma (bayan degilsen tabi). Ver parasini, nereye gidecekse taksiyle ulassin. Adam biraz da odlekse yanlis anlamalara sebep olur, aklayamazsin kendini."
Asıl racing'de alırsın erkei arkana , yolcu selesi yüksekte kalıyor Scooter'a bindirmekten iyidir.
"On tekerlek frende kaya kaya geri gelir bir yerden sonra da yatarsin. Bunlari yasadiysan ve arkanda partnerin varsa, birine anlatirken "Kiz arkadasimla yattik" cumlesini kullanip milletin aklini karistirma."
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
henüz okudum fakat güzel yazılmış demekten başlası fuzuli
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
hort hort hortlamıs ama 21, madde doru bızım burda var tek teker erıf vede mıssıon ıstanbul flımınde oynadı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)