Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KAWASAKİ ZX25-RR VEYA ZX-R 25

REKLAM ALANI
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN

Daha önce göreniniz oldu mu bunu gezerken youtube üzerinde. Yıllardır aradığım model, ah keşke ülkemizde olsa dediğim 4 silindir.

Yanında rölantide çalışırken rakı yudumlayıp aragaz vererek orgazm olma sebebim..
    mersinLee33 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    __sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:24 ----------

Evet dün gece gördüm,4 silindir 250cc Tokyo Moto Show 2019 da görücüye çıkmış

Motosikleti
    YAMAHA R6 2015
    kawasaki ülkemizde ölmüştür, 250 cc bir kawasaki ile 600cc yamahanın bakımları parçaları giderleri aynı , alırsanız satamazsınız isim koyun , yada yarı fiyatına anca.

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Oooo çok sert abarttığın kadar değil bence

mrt20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GT250rAlanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=SRopv8ttlCk

Daha önce göreniniz oldu mu bunu gezerken youtube üzerinde. Yıllardır aradığım model, ah keşke ülkemizde olsa dediğim 4 silindir.

Yanında rölantide çalışırken rakı yudumlayıp aragaz vererek orgazm olma sebebim..
    Ülkeye gelirse 50bin olur. Erken boşalma yaşarsınız dikkat edin
    GT250rAlanya bunu beğendi.

Meraklı Genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çift silindir 400 cc zaten 60 bin tl

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Euro 4 e nasıl uydurmuşlar acaba? 90 larin sonuna doğru emisyon mevzularindan dolayı 4 silindir 250lilikler bitti diye biliyorum

Bu videodaki motosiklet 2016 yılından beri dedikodu şeklinde dolaşıyor.. Ancak resmi ve gerçek hiçbir haber kaynagı yok olamaz da.. 250 cc 4 silindir makinayı hiçbir marka üretmez bu devirde.. Çok yakında Honda cbr serisini bana göre 3 silindire çekecek.. ( Sadece bir tahmin ve öngörü )

Dünya içten yanmalı motorlarda silindir sayısını azaltma eğiliminde.. 500 cc ye kadar 2 , 500 cc üzerinde ise özel makinalar hariç çogunlukla maksimum 3 silindir görülecek..

Bu motor gerçek değil.. Olması da güncel teknolojide çok mantıklı değil.
    mersinLee33 ve GT250rAlanya bunu beğendiler.

dogukanb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR125R
    Böyle birşeyin gerçekleşmesi ninja 400e harcanan bütün argeyi çöpe atmak olur.
    GT250rAlanya bunu beğendi.

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu videodaki motosiklet 2016 yılından beri dedikodu şeklinde dolaşıyor.. Ancak resmi ve gerçek hiçbir haber kaynagı yok olamaz da.. 250 cc 4 silindir makinayı hiçbir marka üretmez bu devirde.. Çok yakında Honda cbr serisini bana göre 3 silindire çekecek.. ( Sadece bir tahmin ve öngörü )

Dünya içten yanmalı motorlarda silindir sayısını azaltma eğiliminde.. 500 cc ye kadar 2 , 500 cc üzerinde ise özel makinalar hariç çogunlukla maksimum 3 silindir görülecek..

Bu motor gerçek değil.. Olması da güncel teknolojide çok mantıklı değil.
    Bende öyle düşündüm biraz araştırınca her yıl 250 cc 4 silindir reklamı yapılmış kawasaki tarafından.. Şehir Efsanesi olarak kalacak bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

Alıntı __sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oooo çok sert abarttığın kadar değil bence
    Sert ki ne sert. Zevk meselesi hocam. 4 silindir oldu mu benim için akan sular durur.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler