Daha önce göreniniz oldu mu bunu gezerken youtube üzerinde. Yıllardır aradığım model, ah keşke ülkemizde olsa dediğim 4 silindir.
Yanında rölantide çalışırken rakı yudumlayıp aragaz vererek orgazm olma sebebim..
Daha önce göreniniz oldu mu bunu gezerken youtube üzerinde. Yıllardır aradığım model, ah keşke ülkemizde olsa dediğim 4 silindir.
Yanında rölantide çalışırken rakı yudumlayıp aragaz vererek orgazm olma sebebim..
kawasaki ülkemizde ölmüştür, 250 cc bir kawasaki ile 600cc yamahanın bakımları parçaları giderleri aynı , alırsanız satamazsınız isim koyun , yada yarı fiyatına anca.
Oooo çok sert abarttığın kadar değil bence
Euro 4 e nasıl uydurmuşlar acaba? 90 larin sonuna doğru emisyon mevzularindan dolayı 4 silindir 250lilikler bitti diye biliyorum
Bu videodaki motosiklet 2016 yılından beri dedikodu şeklinde dolaşıyor.. Ancak resmi ve gerçek hiçbir haber kaynagı yok olamaz da.. 250 cc 4 silindir makinayı hiçbir marka üretmez bu devirde.. Çok yakında Honda cbr serisini bana göre 3 silindire çekecek.. ( Sadece bir tahmin ve öngörü )
Dünya içten yanmalı motorlarda silindir sayısını azaltma eğiliminde.. 500 cc ye kadar 2 , 500 cc üzerinde ise özel makinalar hariç çogunlukla maksimum 3 silindir görülecek..
Bu motor gerçek değil.. Olması da güncel teknolojide çok mantıklı değil.
Böyle birşeyin gerçekleşmesi ninja 400e harcanan bütün argeyi çöpe atmak olur.
Bende öyle düşündüm biraz araştırınca her yıl 250 cc 4 silindir reklamı yapılmış kawasaki tarafından.. Şehir Efsanesi olarak kalacak bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
Sert ki ne sert. Zevk meselesi hocam. 4 silindir oldu mu benim için akan sular durur.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)