Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet eğitimi hk.

REKLAM ALANI
    HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Adli dosyalar size kaldıysa vay ülkenin haline

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Umit1923 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650 F - 2017
    İnsanlar sana 986. kazanı yapma diye eleştiride bulunuyor, ki sen özeleştiride bulunuyormuş gibi yapıp yine kendine toz kondurmamışsın maşallah, bir de sağa sola yok iq seviyen şu kadar diye saldırıyorsun güzel kardeşim, bu vatandaş da terbiyesini bozup mevcut iq seviyem ile ayda 4 kaza yapmıyorum ama diye kapak yapmamış.

Sana tavsiyem eğitimi boşverip bu kafayla devam etmen, birçok arkadaşın sevdiği bir söylem var "doğal seleksiyon"
    Saygılar.
    Gönenç bunu beğendi.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Hrider,

Tck 125/2 maddesinde belirtilen sesli, görüntülü ya da yazılı bir ileti ile alenen hakaret suçunu işledin. Buradan özür dilemezsen hakkında gerekli yasal işlemi bugün başlatıyorum.
    yokon bunu beğendi.

HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Alıntı Umit1923 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanlar sana 986. kazanı yapma diye eleştiride bulunuyor, ki sen özeleştiride bulunuyormuş gibi yapıp yine kendine toz kondurmamışsın maşallah, bir de sağa sola yok iq seviyen şu kadar diye saldırıyorsun güzel kardeşim, bu vatandaş da terbiyesini bozup mevcut iq seviyem ile ayda 4 kaza yapmıyorum ama diye kapak yapmamış.

Sana tavsiyem eğitimi boşverip bu kafayla devam etmen, birçok arkadaşın sevdiği bir söylem var "doğal seleksiyon"
    Saygılar.
    Söylediklerinizde hiçbir mantık hatası yok. Teşekkürler. Fakat önceki yorumları okursanız ne kadar da çözüm odaklı gittiğimi anlayabilirsiniz.

Alıntı linkinpark20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hrider,

Tck 125/2 maddesinde belirtilen sesli, görüntülü ya da yazılı bir ileti ile alenen hakaret suçunu işledin. Buradan özür dilemezsen hakkında gerekli yasal işlemi bugün başlatıyorum.
    Ortada hakaret içeren bir durum varsa tabii ki özrümüzü dilemek zorundayım fakat; ben çözüm aramaya çalışırken gelip tahrik ediyorsunuz..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)