Arkadaşlar merhaba bu 4 ay içinde 4.kazam, her seferinde ufak tefek kazalar olup. Kendime tecrübeler katıyorum. İlk defa bugün E5 Yanyolda sağdan giderken, araba sinyal vermeden ve çok sert bir manevrayla dönünce üstüme çıkıyordu az kalsın. Durum şu; Ben devrildim kendimi attım motordan, motor yere devrildi sadece. Hız yoktu 2-3 km yarım debriyajla gidiyorduk trafikten dolayı. Adamla bir süre bağırıştıktan sonra, bir cafeye oturup tutanak tuttuk. Kendisi olayın heyecanıyla bağırmış çok anlayışlıydı. Ben ise, trafikte ortada duramayacağımı, arabaların sürekli sıkıştırdığını söyledim kendisine. Ve kendisi de sürücü görüşü kısmına, Park halindeki motora çarptım diye yazdı. Kendisine defalarca teşekkür ettim. Çok anlayışlı biriydi. İkimiz de tokalaştıktan sonra gitti. Ancak, fotoğrafları olay mahallinde değil de, ileri çektikten sonra ayrı ayrı fotoğrafladık.
Not: Umarım ileride daha kötüsü olmaz. İkimiz de daha kötüsü olmadığı için şükrettik. Yaptığım hataları bir daha yapmıyorum.. Ve kabul edilemez hataları yapmaktan kaçınıyorum,ufak bir dikkatsizlikle bile neler olduğunu görüyoruz her seferinde, herkese güvenli sürüşler dilerim.
Bende hiçbir şey yok. Hiç, çizik dahi yok. Motorun ön fren maneti koptu ve arka fren merkezi attı. onun haricinde çizik vs göremedim. Sinyal çatladı bir de..