Plakasız Repsol Şahin Trafik polisinden kaçamadı
Reklamlar
-
20 Haziran 2019, 22:40
Reklamlar
-
20 Haziran 2019, 22:44
-
20 Haziran 2019, 23:03
motohazar adlı üyeden alıntı
Kaç cc o honda (kaçan)
1000 .
-
20 Haziran 2019, 23:08
Avcılarda paketlenmeceler. E5'te hep bir hengame var. Dua etsin eleman polis ters birisi değil. Usulca durduruyor. Psikopatlarına da denk geldi bu bünye...
-
20 Haziran 2019, 23:37
Keşke polis, arkasına takılanı da çevirseydi. Ambulans arkasına takılan çakallar gibi takip etmiş.
Takip mesafesi yok, sinyal yok, ayna kontrolü yok, bir noktada da polise arkadan giriyordu zaten.
-
21 Haziran 2019, 03:07
bu ne çirkin bir karenaj diyecektim pcx çakması honda forza pcx miş ya adamlar motoru ne yaptı etti gene pcx e benzetti birazda xmax verince böyle çirkin scooter oluyor
-
21 Haziran 2019, 08:31
pea adlı üyeden alıntı
Keşke polis, arkasına takılanı da çevirseydi. Ambulans arkasına takılan çakallar gibi takip etmiş.
Takip mesafesi yok, sinyal yok, ayna kontrolü yok, bir noktada da polise arkadan giriyordu zaten.
Hani sırf bişeyler yazayımda ne olursa olsun diyosun böyle boş boş şeyler yazıyosun
-
21 Haziran 2019, 09:06
Eleman kaçmamış ki yakalansin
-
21 Haziran 2019, 14:16
vazife başındaki memuru kayda almak suç değil mi ? hem aracımda hem kaskımda kameram açık oluyor. böyle bir durumda suç oluyor mu, bilgisi olan paylaşabilir mi
-
21 Haziran 2019, 14:23
Jemand olsa kaçardı.
-
21 Haziran 2019, 15:20
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
bu ne çirkin bir karenaj diyecektim pcx çakması honda forza pcx miş ya adamlar motoru ne yaptı etti gene pcx e benzetti birazda xmax verince böyle çirkin scooter oluyor
Ortalığı karıştırma kel !
-
21 Haziran 2019, 16:40
Kaçıyor gibi görünmedi bana Eğer öyle olsa polisin daha sert bir tavır takınacağını sanırım sizlerde tahmin edersiniz .
-
21 Haziran 2019, 20:09
gurkan_k2 adlı üyeden alıntı
Hani sırf bişeyler yazayımda ne olursa olsun diyosun böyle boş boş şeyler yazıyosun
Sende sırf tıklanma almak için saçma sapan clickbait yapıp konu açıyorsun. Buna ne demeli?
-
21 Haziran 2019, 23:01
RideForLife. adlı üyeden alıntı
Sende sırf tıklanma almak için saçma sapan clickbait yapıp konu açıyorsun. Buna ne demeli?
Bu videonun nesi clickbait?
Video da yazan şeyi izlemedin mi video da?
Sana videoda karı resmi koyup başka bir şey mi izlettim?
Sen click bait in ne olduğunu bile bilmiyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
BikeManiac adlı üyeden alıntı
vazife başındaki memuru kayda almak suç değil mi ? hem aracımda hem kaskımda kameram açık oluyor. böyle bir durumda suç oluyor mu, bilgisi olan paylaşabilir mi
Ortada polisi rencide edici bir durum yok ama olsaydi dedigin suç olabilirdi
Saygılar
-
21 Haziran 2019, 23:40
Bu videonun nesi clickbait?
Video da yazan şeyi izlemedin mi video da?
Sana videoda karı resmi koyup başka bir şey mi izlettim?
Sen click bait in ne olduğunu bile bilmiyorsun
Tabi tabi, kesin bilmiyoruzdur. Eski konularını aç bak o zaman görürsün biliyor muyum bilmiyor muyum.
-
21 Haziran 2019, 23:53
Kaçmak istemiş ama becerememiş. 3 Şeritli yol orta şeridin sağ çizgisi ve sağ şeridin sağı her zmn daha sıkışık ve motorcular orayı hep kullanıyor. Yanı kaçmak istiyorsan en iyi yer sol şeridin orası her zmn daha az yoğunluk oluyor yoğun trafikte olsa. Ben o kısımda hiç motorcu görmüyorum ve aralar daha açık oluyor. Genel olarak o bölümde sıkıştı kaçamadı
-
22 Haziran 2019, 10:35
şahin diyince tofaş anladım ne alaka ya diyom :D
-
22 Haziran 2019, 13:19
leons adlı üyeden alıntı
Kaçmak istemiş ama becerememiş. 3 Şeritli yol orta şeridin sağ çizgisi ve sağ şeridin sağı her zmn daha sıkışık ve motorcular orayı hep kullanıyor. Yanı kaçmak istiyorsan en iyi yer sol şeridin orası her zmn daha az yoğunluk oluyor yoğun trafikte olsa. Ben o kısımda hiç motorcu görmüyorum ve aralar daha açık oluyor. Genel olarak o bölümde sıkıştı kaçamadı
En iyi yorum seninkini seçiyorum dostum ,
-
22 Haziran 2019, 13:36
Katılıyorum
-
22 Haziran 2019, 14:35
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Hay senin xmax'ına kediler işesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)