Plakasız Repsol Şahin Trafik polisinden kaçamadı
Reklamlar
-
22 Haziran 2019, 21:14
sesi duyamıyorum şuan, ama eğer motorcu kaçıyorsa şahin çok iyi niyetliymiş. kaçan bir aracı silah çekerek durdurmak da polisin görevi. ama bu kadar sakin yaklaştığına göre motorcu kaçmıyordu herhalde.
Reklamlar
-
23 Haziran 2019, 09:25
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
bu ne çirkin bir karenaj diyecektim pcx çakması honda forza pcx miş ya adamlar motoru ne yaptı etti gene pcx e benzetti birazda xmax verince böyle çirkin scooter oluyor
Sen neden heryerde yorum yapıyorsun
Yani bu video ile soylediklerinin ne alakası var?
-
23 Haziran 2019, 10:38
bence kaçma girişiminde bulunmamış.. geç farketmiş sanırım sireni.. yada farketmek istemediğinden geç farketmiş gibi davranmış
-
23 Haziran 2019, 22:00
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
bu ne çirkin bir karenaj diyecektim pcx çakması honda forza pcx miş ya adamlar motoru ne yaptı etti gene pcx e benzetti birazda xmax verince böyle çirkin scooter oluyor
Yine mi sen sen niye heryerden çıkıyorsun
-
23 Haziran 2019, 22:28
Repsol şahin nasıl oluyor diye şahin aradım videoda
-
23 Haziran 2019, 22:51
gurkan_k2 adlı üyeden alıntı
Yine mi sen sen niye heryerden çıkıyorsun
Kel işte karıştırıyor ortalığı
gerivites adlı üyeden alıntı
Şahin polisin lakabı
-
24 Haziran 2019, 20:42
gerivites adlı üyeden alıntı
Başlık birazcik karişik olmuş kabul ediyorum
-
24 Haziran 2019, 21:03
Son günlerdeki başlıklara bitiyorum...
Şahini okuyunca repsol ne alaka dedim... Şahini repsol yapmışlar diye bodoslama girdim ya lan...
-
25 Haziran 2019, 01:16
Plakasız olan araç her ne olursa olsun en ağır şekilde cezalandırılmalı. Nedeni ne kadar masum olursa olsun bir yakınınıza çarpıp kaçan plakasaız aracın tespit edilemediğini ve yakınınıza zarar verenin cezasız kaldığı bir senaryoyu da düşünün.
-
25 Haziran 2019, 07:14
Benim plakam yolda giderken düşmüş. Eve geldiğimde farkettim. Recm etsinler beni o zaman. Nasıl plakam düşer? Düşünce tarzı iyi niyetli bile abes. O zaman cimere dilekçe ver ve plakaların tekrardan vidalanmasına izin verilsin.
-
27 Haziran 2019, 01:03
Angrypower adlı üyeden alıntı
Benim plakam yolda giderken düşmüş. Eve geldiğimde farkettim. Recm etsinler beni o zaman. Nasıl plakam düşer? Düşünce tarzı iyi niyetli bile abes. O zaman cimere dilekçe ver ve plakaların tekrardan vidalanmasına izin verilsin.
Evet ama o zamanda polis sormaz mı nerde senin plakalıgin diye?
-
27 Haziran 2019, 05:29
Sanki normal olanin kacmasi gerektigi gibi bir baslik olmus. Ceza alan bir yana, basligi acanin da bakisi cok normal degil bence...
-
06 Temmuz 2019, 22:26
hasmet adlı üyeden alıntı
Sanki normal olanin kacmasi gerektigi gibi bir baslik olmus. Ceza alan bir yana, basligi acanin da bakisi cok normal degil bence...
Oyle bir bakış açım olmadı inan bana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)