Yolda soyle bi dusunduklerimi yazayim dedim
Vapurdayken gecmis 15 yilimi soyle bi dusundumde, ne cok zorluk, sanssizlik, cok isteyipte kavusamamazlik yasamisim. Ne kazanacaktim ki bu bedeli o zamanlar verdim acaba? Yeni nesile bakiyorum herkes ne kadar bolluk icinde, rahat ve ozgur. Hic bi zaman ben oldum diyemedim.
Herkes olmus pismis haketmis gibi yasamaya devam etmekte, kimseye sen kimsin lan demiyorum yanlis anlasilmasin ama sahiden cok garip bu, ben bildigin her anlamda fakir ve saf bir gencmisim, bazen imkanim olsa bile boyle yetistirildigimi goruyorum. O yuzden garip geliyo su anki zaman.
O zamanlarki ask, his, heves, istek simdilerde yok, bazi seyler ertelenince ilerde boka batiyosun, seni yeni taniyanlar da bu zaten kurumus bok diyor, halbusi bilmiyorki bok olmadan once yenmemis bir yemektik, biz de yendik.
Yerine koyarak doldur bosalt hayatina dondu ataklarimiz, kapanan bir savunmasi var amk hayatinin, orayi acmak icin saglikli bir beyin lazim oyun kuracak zafere tasiyacak, aksi hali hayat bizi neden yoruyorun cevabi kosturur durursun.
Iste beyni koruma, akil sagligina verdigim onem bu yuzden, bunu saglayan ne dersen, ozgurluk o da motosiklet, o geldikten sonra, bi yerden alinip baska biyere konuldum. Hisler gitse de yasamaya devamdi, ayalta durmakti, guc, karanligin diger tarafindaydi, oyle oldu hersey.
Gecmise bakip geldigim yerlerin tekrar tozunu kaldirmak huyum degildir, demekki biseyler yine eksik demekki ilacimi alamiyorum ciplagim ve de sessiz. Evet biraz korktum.
Tek bir dali olmamali hayatin, benimki tek dal, ama en guclusunden, akliniza ilk gelen genis aile kavrami da yok mesela, hayatimla beraber kaybedecegim bir sey var sadece. Tek yerden sert bir kirilma. Ait oldugumuz seyin ta kendisi, kendimiz.
Hayat acimasiz, soguk ve zalim
Evet sizler de kendinizden pay bicip ekleme yapabilirsiniz gencler. Dokulun