Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

30.000-35.000 TL arası Alınabilecek 4 Silindir Motosikletler

REKLAM ALANI
    ahe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklete istediginizi deyin de (tamamen katiliyorum bu arada), insanlarin tercihlerine aynisini demeseniz guzel olmaz mi?

Insanlar negatif yonlerini bilerek almak istiyorsa bunda sorun nedir? Maddi imkani olsa zaten insanlar MT10 alir... Olmayip ta 4 silindir isteyen insan n'apsin? Herkesin bir motosikletten istek ve beklentileri farkli.

Yok hocam biliyorum zaten ama ben yukarıda normal bir şekilde xj6 almayın aldrtmayın dedim. "Küçükken topun xj6 inşaatına mı kaçtı" demiş hahahahahah

sanki xj6 yı kendisi yapmış. Tercih meselesi kesinlikle ona bir şey demiyorum sadece funboyluk yapıp kendi yoğurduna ekşi demeyen insanlar samimi gelmiyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    reclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AT1000Dct+Xmax250
    Postta xj6yı öven bir mesajımı mı gördün? Sürekli kötülediğin için öyle yazdım.

hacidayi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR650R
    4 Silindir bir makina almak bu kadar mı zor türkiyede ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------

2007-2008 honda 1000RR için ne düşünüyorsunuz?

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı ahe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok hocam biliyorum zaten ama ben yukarıda normal bir şekilde xj6 almayın aldrtmayın dedim. "Küçükken topun xj6 inşaatına mı kaçtı" demiş hahahahahah

sanki xj6 yı kendisi yapmış. Tercih meselesi kesinlikle ona bir şey demiyorum sadece funboyluk yapıp kendi yoğurduna ekşi demeyen insanlar samimi gelmiyor
    Sevgili ahemiz canimiz cicegimiz diyorsa vardir bi bildigi
    Noluyo ulan xj6ya laf edion sen, bi alayim bekle beraber ederiz )
    ahe bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Meraklı Genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence 30 35 bin bandında xj6 ve 650 f daha mantıklı olur,temizi bulma açısından

muhammetcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-09 (2018)
    Aslında kafayı kıracaksın alacaksın bi vfr800 2010 falan şöyle dirisinden

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Fazer 8, CBR 650F gibi güzel seçenekler var... Fazer 8 underrated bir motosiklet malesef, büyük bir boşluğu dolduruyor bulunduğu yerde ama değerini bilen yok.

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kadango adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fazer 8, CBR 650F gibi güzel seçenekler var... Fazer 8 underrated bir motosiklet malesef, büyük bir boşluğu dolduruyor bulunduğu yerde ama değerini bilen yok.
    TCS gibi elektronik destekler olmaması kötü. Hatta bana göre TCS, abs den daha önemli.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Hesaplı ikinci el dört silindirin en büyük problemi fiyatı, geçmişi, bakımı, gücü, sarfiyatı vs. değil.

En büyük problemi, hemen hemen hiç birinin ABS dahil herhangi bir elektronik destekle gelmiyor oluşu.

Yukarıdaki cümleyi okuyorken "aman be, ben de bişey dicek zannettim" diyenler, bir gün sürüş esnasında lastik ile yol farklı hızlarda hareket ettiğinde anlayacaklar muhtemelen ne demek istediğimi...

Tavsiyem, silindir sayısı, çıkardığı ses, bakım masrafı, sigorta masrafı, yakıt masrafi vs. hepsinden önce güvenliğini düşünün. Çünkü çok kolay gerçekleşebilecek bir kazada bunların hepsi amorti olacak.

İlk 4 silindir motosikletimi otuz yaşımdan sonra, tecrübeli ve eğitimli olarak aldım. Ona rağmen iki kez düştüm. Şimdi kullandığım elektronik destekli motosiklet daha dün kurtardı beni yine. Yoksa 300 derecelik bir viraj öncesi ön tekerin kitlenmesinden mütevellit yerdeydim. Akşam saat onda yorgun ama dinlenmiş şekilde evde olmak varken, rezil olan gün, çıkan masraf, ve belki de sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalacaktım.
    nihiltzkrieg ve mombohunter bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Şimdi iki silindirli motoruma binip çıkacağım dışarıya. Ses gibi bir fetişim olmadığından gözümde değişen birşey yok. O sesi çıkaracağım die sürekli basma çabalarına da girmeme gerek yok. İster fıtı fıtı gidiyorum ister tapa gaz. Zevk ve kontrol bende

YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    Fazer8 al gerisine bakma bile.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi iki silindirli motoruma binip çıkacağım dışarıya. Ses gibi bir fetişim olmadığından gözümde değişen birşey yok. O sesi çıkaracağım die sürekli basma çabalarına da girmeme gerek yok. İster fıtı fıtı gidiyorum ister tapa gaz. Zevk ve kontrol bende
    Sahsen iki silindirli motosikletimin sesi daha once sahip oldugum dort silindirli motosikletlerden cok daha guzel. Basmama gerek yok, sesi rolantide bile guzel, gazi kesip yavaslarken bile guzel. Zevk bende, kontrol arada gidip geliyor
    mersinLee33 bunu beğendi.

mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3 silindirde anlaşalım bence

Motosikleti
    Honda CBR650R
    Alıntı mfBulut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 silindirde anlaşalım bence

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUCATI MONSTER 696
    Vfr800 kombine ABS alın ister yavaş gezin ister gazlayin

hornet alın babuşlar. Kombine abs 600cc 4 silindir if gibi fren showa ön amortisör. Fiyatta max 30k.

Motosikleti
    Honda CBR650R
    MT07 aslında fena gözükmüyo sesi filan ama gözümü çok korkutuyor.Ciddi kaza yapmayan kimse yok alanda kısa zaman sonra elinden çıkartıyor.CBR500R mı baksam bu fiyatlara.Bu ne arkadaş ya ne düşünürken nerelere geldik.Piyasanın haline bak

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------

2007-2008 Honda 1000RR için ne düşünürsünüz alınır mı?

hornet alın babuşlar. Kombine abs 600cc 4 silindir if gibi fren showa ön amortisör. Fiyatta max 30k.
    hornet bak hacım

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Temizi yok pek, birde nasıl olduysa sarı renkten geçilmiyor.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    "Temizi temizi" gibi bir takıntınız varsa, 4 silindir olsun diye takıntınız varsa ki en anlamadığım bu, en ekonomik çözüm XJ6.
    Milletin yorumları kendisinden daha komik. İki kitle farkettim, bir kesim deli gibi savunuyor toz kondurmuyor, MT07 de neymiş falan diyor, diğer bir kesim de 250'lik muamelesi yapıyor.

İki kesimin de saçmaladığının farkında olarak alınabilir, sorun çıkarmayacak, ucuz amortisör ve frenlere sahip bir bağlangıç 600'lüğü kendisi. Gitmiyor denmesine bir yorum yapamayacağım, kime göre neye göre. İstanbul'da hemen her yerde ilk viteste tam gaz verildiğinde ya arkası oynuyor, ya da kafası yukarı geliyor, demek ki fizik kanunlarına göre motor gayet gidiyor. Beklenti 600RR gibi bişeyse de, elma yiyip domates tadını konuşmanın anlamını merak ediyorum.

Ben motorumu (XJ6F) çok eleştiriyorum, ama yani söylenen şeylere baktığımda, olumsuz olan yazıların çoğu da komik komik şeyler. İlk 600'lük değilse, temizi egzozsuzu bulunursa da eski 600FA'yı sayılan tüm motorların önünde tercih ederim. Adam gibi amortisör, adam gibi motorlar, daha güçlü blok.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)